Bakan Yerlikaya: TUSAŞ'a saldıran kadın teröristin kimliği de belli oldu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ'a saldırı gerçekleştiren hain teröristlerden kadın olanın da kimliğinin belirlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya teröristlerin PKK üyesi olduklarını duyurdu.

Bakan Yerlikaya: TUSAŞ'a saldıran kadın teröristin kimliği de belli oldu!

TUSAŞ'ın Kazan'da yer alan yerleşkesine yönelik yapılan terör saldırısına yönelik araştırmalar devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklama ile teröristlerin kimliklerinin belirlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya erkek teröristin ardından kadın teröristinde kimliği belirlendi.

TUSAŞ'A SALDIRAN TERÖRİSTLERİN KİMLİKLERİ, HANGİ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "TUSAŞ’a düzenlenen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen kadın teröristin kimliği de belli oldu. Hainin, PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi. TUSAŞ’a saldıran her iki teröristin de PKK üyesi olduğu netleşti. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzuruna kast eden hain terör örgütünü topraklarımızdan kazıyıp atmaya kararlıyız. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." diyerek kadın teröristin de hain terör örgütü PKK üyesi olduklarını duyurdu.

Bakan Yerlikaya: TUSAŞ'a saldıran kadın teröristin kimliği de belli oldu!

Bakan Yerlikaya bir önceki paylaşımında erkek teröristin kimliğini duyurmuş, PKK terör örgütü üyesi Rojger kod adlı Ali Örek'in kimliğinin belirlendiğini açıklamıştı. Teröristlerin kimlikleri belirlenirken saldırıya yardım ve yataklık yapan diğer hainlerin tespit edilmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER