Bakan Yerlikaya Kıskaç-25 operasyonunda 20 FETÖ şüphelisini yakaladıklarını açıkladı

Devletin neredeyse her kategorisine sızan örgüt mensuplarına yönelik operasyonlar yıllardır devam ediyor. Kaçak olarak yaşantılarına devam eden FETÖ'cülerin adalete teslim edilmesi adına emniyet birimleri yurt içi ve yurt dışında faaliyetlerini sürdürüyor.

Gerçekleştirilen geniş çaplı ya da belirli bir şehirde gerçekleşen operasyonlarda önemli bilgi ve bulgulara rastlanıyor. Yapılan operasyonlar yeni gelecek operasyonların öncüsü oluyor.

"FETÖCÜLERE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden FETÖ'ye yönelik son yapılan büyük operasyonun detaylarını paylaştı. Ankara dahil 11 ilde yapılan Kıskaç-25 operasyonunda 20 şüphelinin ekipler tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Konu ile ilgili konuşan Bakan Yerlikaya "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" şeklinde konuştu

ŞAHISLARIN SİCİLİ KABARIK

Bakan Yerlikaya yakalanan kişilerin FETÖ örgütünün askeri yapılanması içinde bulunduklarını, bylock kullanIcısı olduklarını ve örgütün önemli isimleri ile görüşmeler yaptıklarını tespit ettiklerini söyledi.

Başarılı geçen operasyonda yakalanan şüpheliler işlemlerinin yapılması için emniyete götürüldü. Şahıslar uygun görüldüğü takdirde tutuklanarak cezaevine gönderilecek.

FETÖ'ye yönelik operasyonlar 2016'dan beri sürüyor. 8 yıllık süre binlerce insan suçlarından ötürü yakalandı ve tutuklandı. Kaçmayı başarabilen FETÖ mensuplarını bulundukları yerden alıp getirme adına gerekli işlemler devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com