Bakan Yerlikaya açıkladı: Tusaş'ta terör saldırısı 3 şehit, 14 yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklamasında Tusaş Uçak Fabrikası'na yönelik olarak yapılan terör saldırısında 3 kişinin şehit olduğunu, 14 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya açıkladı: Tusaş'ta terör saldırısı 3 şehit, 14 yaralı

Türkiye bugün Ankara Kazan'da bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) fabrikasına terör saldırısı düzenlendi. 3 terörist tarafından düzenlendiği iddia edilen saldırı sonucunda 2 teröristin öldürüldüğü ifade edilirken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yeni resmi açıklama yapıldı. Yapılan resmi açıklama ile ne yazık ki 3 kişinin şehit düştüğü ve 14 kişinin yaralandığı duyuruldu.

ANKARA TUSAŞ TAİ UÇAK FABRİKASI TERÖR SALDIRISI SON DAKİKA: KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, KAÇ YARALI VAR?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız" dedi.

Bakan Yerlikaya açıkladı: Tusaş'ta terör saldırısı 3 şehit, 14 yaralı

Bakan Yerlikaya ikinci olarak yapmış olduğu resmi açıklamasında " İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var." diyerek hayatını kaybeden 3 şehidimiz olduğunu, 14 yaralının bulunduğu ve 2 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER