Bakan Uraloğlu Ankara’da taksi durağını ziyaret etti!

Dün akşam Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Ankara'da bir taksi durağına ziyarette bulundu. O esnada arayan müşteri ile telefonda görüştü.

Bakan Uraloğlu Ankara’da taksi durağını ziyaret etti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, dün akşam Ankara’da Çukurambar’da bir taksi durağını ziyaret ederek taksici esnafı ile sohbet etti. Gerçekleşen bu ziyarette Uraloğlu, taksicilerini taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini açıkladı. Bu talepler için sunulacak çözüm önerileri ile ortak bir noktada buluşmanın son derece önemli olduğundan bahsetti.

Bakan Uraloğlu Ankara’da taksi durağını ziyaret etti!

BAKAN URALOĞLU'NDAN TAKSİ ESNAFINA ZİYARET!

Dün akşam Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara’da Çankaya Çukurambar’da bulunan Bayındır Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Taksici esnafları ile bir araya gelen Uraloğlu, onlarla bir süre sohbet etti bu sohbet ile birlikte görüş ve önerilerini dinledi. Taksici esnaflarının bazı taleplerinin olduğunu ifade eden Uraloğlu, bu taleplerle ilgili durum değerlendirmesi yapacaklarını ve herkesin memnun olacağı ortak bir paydada buluşmanın önemli olduğuna değindi. Çözüm önerilerini de anlatan Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak kapılarının taksici esnafına her zaman açık olduğunun altını çizdi.

Bakan Uraloğlu Ankara’da taksi durağını ziyaret etti! - Resim : 2

MÜŞTERİ İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ!

Bakan Uraloğlu, ziyareti sırasında taksi durağına gelen bir müşteri telefonunu da cevapladı. Durağı arayan müşterinin "Taksi var mı?" sorusuna Uraloğlu, "Ben Ulaştırma ve Altyapı Bakanıyım. Bu akşam nöbetçi benim, taksimiz var siz adres verin” diyerek not aldı. Uraloğlu, müşterinin tarif ettiği adrese bir araç yönlendirdi. Uraloğlu, daha sonra telsizden taksi esnafına seslenerek, hayırlı ramazanlar ve bereketli bol kazançlar dileklerini ileterek taksi durağında gerçekleştirdiği bu ziyaretini sona erdirerek, ayrıldı.

SONRAKİ HABER