Bakan Tunç Ankara'da vatandaşlarla iftar yaptı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'nın Nallıhan ilçesinde vatandaşla bir araya geldi, ardından ise Çayırhan Mahallesi sakinleriyle iftar yaptı.

Bakan Tunç Ankara'da vatandaşlarla iftar yaptı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'nın Nallıhan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Öncelikle ilçede bulunan Kömür İşletmeleri AŞ'yi ziyaret eden Bakan Tunç, buradan sonra ise Çayırhan Mahallesi sakinleriyle iftar yaptı.

İftar sofrasında açıklamalarda bulunan Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik, "Dünya siyaset tarihinde art arda 17 seçimi kazanabilen başka bir lider, parti yok. Şimdi 18'inci sandık geliyor. 18'inci sandıkta da milletimiz en doğru kararı verecek." dedi.

İki dönemdik Nallıhan Belediye Başkanlığı yapan İsmail Öntaş için ise Bakan Tunç, yeniden seçilmesi durumunda "ustalık dönemi"ne başlayacağını belirterek, Öntaş'ın eser ve hizmet siyasetini kesintisiz devam ettireceğini söyledi.

‘’22 YILLIK AK PARTİ İSTİDARINDA 81 İL ESERLERLE DONATILDI''

AK Parti iktidarı döneminde 22 yıl süresince 81 ilin tamamının eserlerle donatıldığı da ifade eden Yılmaz Tunç, çeşitli sanayi kollarında yerlilik oranının arttığını kaydetti, ‘’Ülkemizin dört bir yanını fiziki olarak imar ederken demokrasisini de güçlendirdik. Darbelere dayanıklı hale getirdik. Vesayetçi anlayışı tarihin karanlık sayfalarına gömdük. Ülkemizi demokrasi standartları noktasında daha yükseğe taşıdık." diye konuştu.

Çayırhan Mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında buluşan Yılmaz Tunç, yerel seçimler başta olmak üzere çeşitli gündem konularında konuşma yaptı.

Vatandaşla keyifli bir iftar geçiren Tunç, ardından Nallıhan'dan ayrıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER