Bakan Tekin Arjantin İlkokulu'nda 2024- 2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Arjantin İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için düzenlenen açılış töreninde öğrenciler öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluştu.

Bakan Tekin Arjantin İlkokulu'nda 2024- 2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katıldı

2024 - 2025 eğitim öğretim yılı bugün çalan ilk ders zili ile başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğrencilerin ilk ders heyecanına Ankara'da bulunan Arjantin İkokulu'nda ortak oldu. Milli Eğitim Bakanı Tekin, öğrencilere boyama seti hediye ederek onlara derslerinde başarılar diledi.

OKULLARDA İLK GÜN HEYECANI BAŞLADI!

Milli Eğitim Bakanı Tekin, 2024-2025 eğitim öğretim yılı açılışı için Arjantin İlkokulu'nda düzenlenen törene katıldı. Törende, yeni eğitim yılına dair hedefler ve beklentiler üzerine konuşmalar yapıldı. Bakan Tekin, eğitimde kaliteyi artırmayı ve öğrencilere daha iyi imkanlar sunmayı amaçladıklarını vurguladı.

Ankara Arjantin İlkokulu'nda düzenlenen 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı açılış törenine katılan Bakan Yusuf Tekin, öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu. Bakan Tekin, öğrencileri sınıflarında da ziyaret etti. Öğrencilere kısa bir konuşma yapan Bakan Tekin, onlara derslerinde başarılar dileyerek boyama seti hediye ederek okuldan ayrıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER