Bakan müjde verdi! Şehrin göbeğinde Emlak Konut tarafından ucuza konut satışı başlıyor

Ülkemizde artan konut, arsa, iş yeri ve dükkan gibi taşınmaz fiyatları cepleri zorlamaya devam ediyor. Başkent Ankara'da fiyatların hayli artmasıyla alternatif yol arayan vatandaşlar için müjde verildi. İhale usulüyle Ankara'nın göbeğinde satış yapılacak.

Bakan müjde verdi! Şehrin göbeğinde Emlak Konut tarafından ucuza konut satışı başlıyor

Bakan müjde verdi! Şehrin göbeğinde Emlak Konut tarafından ucuza konut satışı başlıyor - Ülkemizde son yıllarda taşınmaz fiyatları hayli arttı. fiyatların artması ile birlikte vatandaşların cepleri zorlanmaya başlarken yatırım yapmak da hayli zorlaşmaya başladı. Ülkemizde yatırım yapmak üzere kendine alternatif bir yol arayan vatandaşlara da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den müjde niteliğinde bir açıklama geldi.

Başkent Ankara'da ihale usulü ile konut, dükkan, ofis, iş yeri ve otel satışı yapılacağını bildiren Bakan Özhaseki, konuyla ilgili vatandaşları da bilgilendirdi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

ANKARA'NIN GÖBEĞİNDE TAŞINMAZ SATIŞI YAPILACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 2016 yılında restorasyonu başlatılan Ankara'nın Çankaya ilçesi Kızılay semtindeki Saraçoğlu Mahallesi’nin aslına uygun olarak yenilendiğini açıkladı. Toplu konutlarda sona gelindiğini duyuran Bakan Özhaseki, konutların yakında e-ihale usulü ile satışa sunulacağını bildirdi.

ankaralilara-mujde-verildi-baskentin-gobeginde-emlak-konut-tarafindan-konut-dukkan-ofis-is-yeri-satilacak-002.jpg

ANKARA'NIN KALBİNDE YENİ CAZİBE MERKEZİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Başkent Ankara'nın kalbi Kızılay’da yer alan Saraçoğlu Mahallesi’ndeki toplu konut restorasyon çalışmalarının tamamlandığını açıklarken Ankaralıların yeni buluşma merkezi olacağının da altını çizdi.

ankaralilara-mujde-verildi-baskentin-gobeginde-emlak-konut-tarafindan-konut-dukkan-ofis-is-yeri-satilacak.jpg

Bakan Özhaseki, Ankaralılara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seslenirken "Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ni aslına uygun olarak yeniledik. 2016 yılında başlattığımız koruma, yenileme ve yaşatma projesiyle 125 bin metrekare alana sahip Saraçoğlu Mahallemiz yeniden Ankara'nın göz bebeği ve cazibe merkezi oluyor.'' ifadelerine yer verdi. ''119 konut, 104 dükkan, 164 ofis ve işyeriyle birlikte toplam 387 bağımsız bölüm ve 155 odalı otel ile 210'u tescilli 3 bini aşkın ağacı ve biyolojik göletiyle sağlıklı, güvenli ve yeşil bir hayat alanını Ankaralı hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz.'' diyen Bakan Özhaseki, konutların Emlak Konut tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını ifade etti.

ankaralilara-mujde-verildi-baskentin-gobeginde-emlak-konut-tarafindan-konut-dukkan-ofis-is-yeri-satilacak-001.jpgSaraçoğlu Mahallesi Projesi, Türkiye’nin ilk toplu konut projesi olma özelliğine sahipken Bakan Özhaseki ise ''Milli mimarlık anlayışının önde gelen örneklerinden olan Saraçoğlu Mahallesi, geçmişine uygun olarak geleneksel Türk evi temasının yansımalarını görüldüğü, tarihi dokusunu oluşturan tüm tescilli yapıları bulunduran ve yarım asrı aşan ağaçları koruyarak özgün yaşantısını gelecek nesillere taşıyan bir proje olma özelliğini taşıyor." ifadelerine yer verdi.

E-İhale tarihinden haberdar olmak ve Ankara'daki satışları öğrenmek için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER