ATO'dan Finansman Fırsatları ve Finansın Doğru Yönetimi paneli

Ankara'nın ekonomik olarak gelişmesini sağlamak adına çalışmalarına devam eden ATO düzenlediği panellerle mali bilinçlendirmeye de destek oluyor. Bu kapsamda Ankara'da Finansman Fırsatları ve Finansın Doğru Yönetimi paneli düzenleneceği açıklandı.

ATO'dan Finansman Fırsatları ve Finansın Doğru Yönetimi paneli

Anadolu Panelleri tüm hızı ile devam ederken ATO Ankara'nın ekonomik olarak gelişmesine katkı sunmak adına Finansman Fırsatları ve Finansın Doğru Yönetimi paneli düzenleyeceğini duyurdu. ATO Meclis Salonu içerisinde düzenlenecek olan panele kayıtlar başladı.

ATO'DAN FİNANSMAN FIRSATLARI VE FİNANSIN DOĞRU YÖNETİMİ PANELİ!

Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenecek olan Finansman Fırsatları ve Finansın Doğru Yönetimi paneli için kayıtlar alınmaya başlandı. 16 Ekim’de gerçekleşecek ‘Finansman Fırsatları ve Finansın Doğru Yönetimi’ paneliyle finansal okuryazarlığın artırılması amaçlanacak.

ATO'dan Finansman Fırsatları ve Finansın Doğru Yönetimi paneli

Düzenlenecek olan panele Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Finansal Kurumlar Birliği Başkanı Ali Emre Ballı, Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar katılacak. 16 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan program ATO Meclis Salonu Çankaya / Ankara adresinde düzenlenecek. Panelde 13:30 ile 14:00 arası karşılama gerçekleştirilirken 14:00 ile 16:00 arasında ise finansal okuryazarlık için bilgi verilecek. Panele katılmak isteyen kişilerin ATO internet sitesi üzerinden etkinlik katılım formu doldurmaları yeterli olacak. Panel herkese açık olarak düzenlenecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER