ASKİ Genel Müdürlüğü duyurdu: 9 saatlik su kesintisi yaşanacak

Ankara'da yaşayanlar için ASKİ'den bir son dakika açıklaması geldi. ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile beraber kentte 9 saatlik su kesintisi yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

ASKİ Genel Müdürlüğü duyurdu: 9 saatlik su kesintisi yaşanacak

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) başkentteki hizmetlerini aralıksız olarak sürdürüyor. ASKİ, kentte yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında vatandaşları resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirirken yeni bir açıklama geldi.

ASKİ Genel Müdürlüğü Ankara'da yaşayan vatandaşlar için bir son dakika açıklamasına yer verdi. Su kesintilerinin yaşanacağı bir ilçeyi açıklayan ASKİ, 13 Ağustos Salı 2024 tarihi ile ilgili olarak abonelerini bilgilendirdi.

ASKİ ÇANKAYA'DA 9 SAATLİK SU KESİNTİSİNİ SON DAKİKA DUYURDU

ASKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle Ankara’da yaşanacak anlık ve planlı su kesinti detayları günlük olarak duyuruluyor. Buna göre Ankara'nın Çankaya ilçesinde su kesintisi yaşanacağı açıklandı.

ASKİ Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden kesinti bilgileri duyuruldu. ASKİ, Çankaya ilçesinin bazı kesimlerinde sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar su kesintisi yaşanacağını bildirdi. ASKİ tarafından paylaşılan bilgilere göre;

''Sayın Abonemiz;
Çankaya ilçesi Çayyolu Mahallesi Doğan Taşdelen Bulvarı üzerinde yapımı devam eden atık su ve yağmur suyu hattı çalışması nedeniyle yapılacak bağlantı çalışmasından kaynaklı 13 Ağustos 2024 Salı günü 08.00 ile 17.00 saatleri arasında etki alanındaki bölgelerde su kesintisi uygulanacaktır.

ASKİ Genel Müdürlüğü duyurdu: 9 saatlik su kesintisi yaşanacak

Kesintiden; Çayyolu, Mutlukent, Yaşamkent, Dodurga, Ümit, Ahmet Taner Kışlalı Mahallelerinin tamamı ile Beytepe Mahallesi'nin bir kısmı etkilenecektir.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Halkımıza saygıyla duyurulur.'' ifadelerine yer verildi.

SONRAKİ HABER