Araç sahipleri çifte zam geliyor! Benzin ve motorine akaryakıt zammı açıklandı

Milyonlarca araç sahibine kötü haber geldi. Geride bıraktığımız günlerde akaryakıt fiyatları için yapılan indirimin ardından bu sefer zam haberi verildi.

Araç sahipleri çifte zam geliyor! Benzin ve motorine akaryakıt zammı açıklandı

Brent petrol fiyatı ve dolar kurunda yaşanan dalgalanma tüm hızı ile devam ederken geride bıraktığımız Salı günü indirimin ardından bu sefer zam haberi duyuruldu. Araç sahiplerine yapılan duyuru ile hem benzin hem de motorin fiyatlarına zam yapılacağı açıklandı. Akaryakıt fiyatlarına pompada litre başına ortalama 1 TL civarında zam gelmesi bekleniyor.

BENZİN VE MOTORİNE ZAM BEKLENİYOR MU, BENZİNE ZAM GELECEK Mİ?

Ham petrol fiyatlarındaki oynaklık, küresel piyasalar tarafından endişeyle izlenirken vatandaşlar da benzin ve motorin fiyatlarını takip ediyor.

Benzin ve motorin fiyatlarına 25 Ekim 2024 Cuma gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 1 TL zam geliyor. Hatırlanacağı üzere akaryakıt fiyatlarına son güncelleme Salı günü yapılmış, 3 gün önce Salı gecesi benzinin litre satış fiyatı 1,87 TL, motorinin litre satış fiyatına ise 1,65 TL'lik indirim yapılmıştı.

Yapılan indirimin ardından Ankara'da motorinin litre satış fiyatı 42,44 TL'ye ve benzinin litre fiyatı ise 43,26 liraya düşmüştü. Gelen zammın ardından fiyatlarda yeniden 1 TL'lik artış yaşanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER