Ankara'ya mevsimin ilk karı düştü

Kış aylarının gelmesi ile birlikte Ankara'da hava sıcaklıkları hızla düşüyor. Son günlerde fırtına ve sağanak yağış etkisini sürdürürken bu sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu.

Ankara'ya mevsimin ilk karı düştü

Meteorolojinin son yayınladığı hava raporunda 50 kente sarı kod uyarısında bulundu. Son günlerde ülke genelinde soğuk havalar etkisini sürdürürken yer yer sağanak yağışları görülmüştü.

Geçtiğimiz hafta ise MGM Marmara, İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceğini belirtmişti.

991673.jpg

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Başkent Ankara'da son günlerde sağanak yağış ve fırtına etkili olurken bu sabah saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Cumartesi günü (18 Kasım) Ankara'da yağan yağış kentin bir çok noktasında su baskınlarına neden olurken, başkentliler bu sabahta kar yağışı ile güne başladı. Kızılcahamam istikameti Akıncı gişelerinde seyreden araçlar kar yağışıyla karşılaştı.

Kar yağışı Ankara'nın Etimesgut, Sincan Yenikent, Oran ve Dikmen bölgelerinde etkili oldu.

MGM Ankaralıları kışa hazırlıklı olmaları noktasında uyarılarda bulunurken, vatandaşlar araç lastiklerini değiştirmeye ve kışa hazırlanmaya başladı.

ankara-kar-aa.jpeg

ANKARA'DA PAZAR GÜNÜ HAVA DURUMU

Ankara'da 19 Kasım Pazar günü çok bulutlu, rüzgarlı, karla karışık yağmur etkili olacak

haberankara.com

SONRAKİ HABER