Ankara'ya gelen araç kaza yaptı: 25 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Aksaray'dan Ankara'ya gelmek üzere yola çıkan aracın sürücüsü Aksaray - Ankara Otoyolu üzerinde kaza yaptı. Kazada aracın 25 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.

Ankara'ya gelen araç kaza yaptı: 25 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Alınan tüm sıkı tedbirlere ve yapılan denetimlere rağmen ne yazık ki ölümlü trafik kazaları yaşanmaya devam ederken bu kazalardan biri de Aksaray'da yaşandı. Aksaray'dan Ankara'ya gelmek üzere yola çıkan 25 yaşındaki V.A. Ankara- Aksaray otoyolunun Ortaköy ilçesi Çiftevi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

ANKARA'YA GELMEK İÇİN YOLA ÇIKAN SÜRÜCÜ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ!

Aksaray’da kontrolden çıkan minibüsün şarampole takla attığı kazada genç sürücü hayatını kaybetti. Kaza, Aksaray-Ankara Otoyolu Ortaköy ilçesi Çiftevi mevkiinde meydana geldi.

Ankara'ya gelen araç kaza yaptı: 25 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Ankara istikametine seyreden V.A. (25) idaresindeki 23 ... 209 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole takla attı.

Ankara'ya gelen araç kaza yaptı: 25 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti - Resim : 2

Yaşanan kaza sonrasında araç hurdaya dönerken 25 yaşındaki sürücü ise ağır yaralandı. Kazaya tanık olan diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ekipleri sevkedildi. Polis ve jandarma kaza yerinde güvenlik tedbirlerini alırken sağlık ekipleri durumu ağır olan yaralıyı ambulansla Ortaköy İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisine ulaştırdı. Burada doktorların tüm çaba ve müdahalelerine rağmen 25 yaşındaki sürücü ne yazık ki kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza hakkında soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER