Ankara'ya en yakın deniz nerede?

Ankaralılar sıcak yaz aylarında kavurucu güneşin etkisinden biraz tatil kesimlerine kaçmak isterken aynın zamanda kısa mesafeli yer arayışına girdi.

Ankara'ya en yakın deniz nerede?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte deniz olmamasından en çok yakınan illerden birisi de Ankaralılar olurken Ankaralı vatandaşlar yaz aylarının bunaltıcı sıcağından kaçmak için en yakında deniz araştırması yapmaya başladı. Ankara'ya en yakın denizin nerede olduğu büyük bir merak konusu olurken arama motorları üzerinden Ankaralı vatandaşlar ''Ankara'ya en yakın deniz nerede? Ankara'ya en yakın deniz kaç km?'' sorusunun yanıtı aratılmaya başlandı. Peki Ankara'ya en yakın deniz neresi?

Ankaralılar sıcak yaz aylarında kavurucu güneşin etkisinden biraz tatil kesimlerine kaçmak isterken aynın zamanda kısa mesafeli yer arayışına girdi. Bu sene yaz ayının rekor sıcaklık seviyesinde gelmesi ile birlikte Ankaralılar deniz arayışına başlarken Ankara'ya en yakın denizin nerede olduğu ise merak konusu oldu.

ANKARA'YA EN YAKIN DENİZ NEREDE?

Ankaralı vatandaşlar en yakın denizin nerede olduğunun araştırmaya devam ediyor. Özellikle de hafta sonunu değerlendirmek isteyen vatandaşlar Ankara'ya en yakın denizi araştırmak isterken iki gün için uzak tatil alanlarına gitmekten kaçınıyorlar.

Ankara ile ilgili milyonların en büyük hayali Ankara'da bir deniz olurken ne yazık ki bu mümkün olmuyor. Bu noktada kısa bir tatile çıkmak isteyenler Ankara'ya en yakın denizin nerede olduğunu araştırmaya devam ediyor. Ankara'ya en yakın deniz haberankara.com'da.

ANKARA DENİZE NE KADAR UZAK?

Ankara'ya en yakın gidilebilecek deniz Bartın İnkumu plajıdır. Bartın ili merkezinden 15 km mesafede yer alan İnkumu plajı, Ankara'ya yaklaşık olarak 290 kilometre mesafededir ve bölgeye ulaşım ortalama 3 saat ila 3 saat 15 dakika sürmektedir.

SONRAKİ HABER