Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki bir taksi durağında silahlı saldırı yaşandı

Ankara’nın Yenimahallle ilçesindeki bir taksi durağında silahlı saldırı yaşandı. Saldırıda 1 kişi yaralandı.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki bir taksi durağında silahlı saldırı yaşandı

ANKARA (İHA) - Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki Demetevler semtindeki bir taksi durağında yaşanan silahlı saldırı yürekleri ağza getirdi. Olayda bir kişi yaralanırken iş yerinde hasar meydana gelmedi.

İki kişi arasında yaşanan silahlı kavga başkentte korku dolu anlar yaşattı. Ankara’nın Yenimahalle ilçesinin Demetevler semtindeki bir taksi durağında silahlı saldırı meydana geldi. Dün gece 23. 30 sularında yaşanan ve Demetevler’in 931. Cadde’sinde meydana gelen saldırı, aralarında alacak-verecek meselesi bulunan iki kişi arasında yaşandı. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs, M.C.’nin çalıştığı taksi durağına geldi. Şahıs ve M.C. arasında çıkan tartışmada, kimliği belirsiz şahıs tabancasını çıkardı. Kimliği belirsiz şahıs tabancayla M.C.’yi vurarak bacağı ve karnından yaraladı. Olayda taksi durağında ise bir hasar meydana gelmedi.

TAKSİ DURAĞINDA HASAR MEYDANA GELMEDİ

Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki bir taksi durağında silahlı saldırı yaşandı

Yaşanan olay üzerine, alacak-verecek meselesi sebebiyle çıkan silahlı saldırı olayının yaşandığı taksi durağına sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kimliği belirlenemeyen saldırgan, polis ekiplerinin müdahalesiyle silahıyla birlikte yakalanırken, yaralanan M.C. hastaneye kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlatırken, silahlı saldırganın kimliğini bulmaya yönelik çalışmalar ise devam ediyor.

SONRAKİ HABER