Ankara’nın Sincan ilçesinde ağaç dalı otomobilin üzerine düştü

Ankara’nın Sincan ilçesinde ağaç dalı otomobilin üzerine düştü. Korkutan olayda yaralanan olmadı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde ağaç dalı otomobilin üzerine düştü

Ankara’da meydana gelen trafik kazaları, orman yangınları gibi olaylarda doğal koşullar ve vatandaşların dikkatsizlik ve ihmalleri öne çıkıyor. Bazı durumlarda ise meydana gelen kazalarda vatandaşların elinde olmadan beklenmedik hadiseler yaşanabiliyor. Bu doğrultuda Ankara’da bir ağacın dalı otomobilin üzerine düştü.

Ankara’da meydana gelen kaza başkentin Sincan ilçesinde yaşandı. Söz konusu kazada bir ağacın kırık dalı otomobilin üzerine düştü. Korkutan olayda yaralanan olmadığı bilgisi bildirildi.

SİNCAN’DA KORKUTAN OLAY!

Ankara'nın Sincan ilçesinde kırılan ağaç dalının üzerine düştüğü otomobilde büyük oranda hasar meydana geldi. Ankara’nın Sincan ilçesindeki Atatürk Caddesi’nde bir ağacın kırık dalı otomobilin üzerine düştü. Ağacın dalının düştüğü sırada otomobil park halindeydi.

Olay, Ankara’nın Sincan ilçesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiler doğrultusunda, park halindeki bir otomobilin üzerine kırılan ağaç dalı düştü. Ankara’nın Sincan ilçesindeki Atatürk Caddesi’nde kırık ağaç dalının düştüğü otomobilde hasar meydana geldi.

Ankara’nın Sincan ilçesi Atatürk Caddesi’nde bir ağaç dalının kırılıp park halindeki otomobile düşmesi sırasında, araçta veya civarda herhangi bir vatandaşın yaralanmadığı bilgisi kaydedildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER