Ankara'nın simgelerinden Kuğulu Park ailesine 8 ördek yavrusu katıldı

Ankara'nın simge parkları arasında yer alan Kuğulu Park ailesi büyümeye devam ederken 8 ördek yavrusu suyla buluştu.

Ankara'nın simgelerinden Kuğulu Park ailesine 8 ördek yavrusu katıldı

Ankara denilince akla ilk gelen yerlerin arasında yer alan Kuğulu Park'ta hayata gözlerini açan 8 ördek yavurusu suyla ilk kez buluştu. Kuğulu Park ailesi arasına katılan yeni üyeler park görevlileri ve veteriner hekimlerin gözetiminde suya salındı. Park'ta yer alan ördek ailesine böylelikle 8 yeni üye katılmış oldu.

KUĞULU PARK'TA ÖRDEK AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!

Ankara'nın simgelerinden Kuğulu Park'ta 8 ördek yavrusu, park görevlileri ve veteriner hekimlerin gözetiminde suya bırakıldı. Parkta her yıl büyüyen kuğu, kaz ve ördek ailesine 19 Ağustos'ta yumurtadan çıkan 8 yavru ördek daha katıldı.

Suya bırakılan yavru ördeklerin sağlık kontrolleri veteriner hekimler tarafından gerçekleştirildi. Çankaya Belediyesi yetkilileri, yavru ördeklerin park görevlileri tarafından titizlikle takip edildiğini belirtti. Ördek yavrularının parkın doğal atmosferine uyum sağladığı ve ziyaretçilerin ilgisini çektiği kaydedildi.

Ankara'yı ziyaret eden herkesin ilk gittiği noktalardan biri olan Kuğulu Park aynı zamanda dışarıya çıkan Ankaralıların da en çok ziyaret ettikleri bölgelerin başında yer alıyor. Ankara'nın en nezih ve eski parklarından biri olan Kuğulu Park ailesine katılan ördek yavruları özellikle de çocukların yeni gözdesi haline gelirken ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER