Ankara'nın resmen merkezinde ama kimse bilmiyor! Her ayrıntısında fotoğraf karesi gizli

Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlar şehirdeki AVM yoğunluğu nedeniyle sosyal imkanların farkına varamıyor. Ankara'da son dönemin en popüler gezi mekanlarından olan lavanta bahçelerinin adresleri çoğu vatandaş tarafından bilinmezken bir adresi derledik.

Ankara'nın resmen merkezinde ama kimse bilmiyor! Her ayrıntısında fotoğraf karesi gizli

Ankara'nın resmen merkezinde ama kimse bilmiyor! Her ayrıntısında fotoğraf karesi gizli - Başkent Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaş bulunuyor. Ankara'nın doğal güzelliklerinin yanı sıra pek çok popüler gezi mekanından vatandaşın mahrum kalmaması için yeni projelere de imza atan ilçe belediyeleri, turistik mekanları Ankaralıların ayaklarına getiriyor. Öğrencisi ve memuru bol şehir Ankara2da kışlar soğuk ve kurak geçerken yazlar da hayli sıcak geçiyor. Sıcak havalarda evine tıkılıp kalmak istemeyen ve yaz mevsimini gezerek geçirmek isteyenler de Ankara'daki sosyal imkanları araştırıyor.

Ankara'da vatandaşların hem doğayla ile iç içe vakit geçirebileceği hem de kafa dinleyebileceği pek çok adres yer alıyor. Kentin sosyal imkanlarının gelişmesi için harekete geçen ilçe belediyeleri arasında yer alan Keçiören Belediyesi'nden yeni projeler art arda geliyor. Haber Ankara okurları için Keçiören ilçesindeki merak edilen o adresi derledik.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA SENDE HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

KEÇİÖREN'DE CENNETTEN KÖŞE: KEÇİÖREN LAVANTA VE GÜL BAHÇESİ

Dönemin en popüler gezi mekanları arasında yer alan lavanta bahçelerine yoğun ilgi gösterilirken bu adresler Ankara halkına da sunulmaya başladı. Eşsiz manzarası ile lavanta bahçeleri vatandaşların ilgisini çekmeye devam ederken görsel bir şölen yaşayan bahçelerden biri de Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunuyor.

kecioren-lavanta-bahcesi.jpeg

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan lavanta bahçeleri görsel şölen yaşatırken Keçiören Belediyesi tarafından kurulan Keçiören Lavanta Ve Gül Bahçesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan lavanta ve gül bahçesi 20 dönümlük alana 'Aromatik Bitkiler Bahçesi Çekim Platosu' inşa edilirken alanda gelin ve damatların düğün çekimleri de yapılmaya başlandı.

kecioren-lavanta-bahcesi.jpg

İçerinde gül, kek ve lavantaların yetiştirildiği Keçiören Lavanta ve Gül Bahçesi'ndeki aromatik Bitkiler Bahçesi ve Çekim Platosu'nda da düğün, nişan, evlilik teklifi gibi özel anların çekimi yapılarak bu anlar da ölümsüzleştiriliyor. Dolayısıyla özellikle gelin ve damatların uğrak noktası olan bu alan randevulu sistem ile hizmet veriyor.

‘LAVANTA VE GÜL BAHÇESİ ÇEKİM PLATOSU’ RAĞBET GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Keçiören Belediyesi tarafından Ovacık Mahallesi’nde 20 dönümlük alana kurulan ve ücretsiz hizmet veren ‘Lavanta ve Gül Bahçesi Çekim Platosu’nun açılış amacı da Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok tarafından açıklandı.

kecioren-lavanta-bahcesi-001.jpg

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Ankara`da neye ihtiyaç var baktık. Gençlerimiz fotoğraf çektirmek için uzak yerlere gidiyordu. Biz de ekonomik değeri yüksek bir noktaya yaptık bu hizmetimizi. Tüm vatandaşlarımıza ve çiftlerimize ücretsiz hizmet verecek. Hizmet yapalım derdindeyiz. Rant derdinde değiliz. Burayı büyüteceğiz. Önce 50 bin metrekareye çıkaracağız, sonra da 270 bin metrekarelik bir alanı kaplayacak bir lavanta bahçesi hâline getireceğiz. Paris’in tüm parfümlerini sıksanız bu kadar güzel, bu kadar doğal kokmaz. Buraya dokuz âdet çekim platosu yaptık. Keçiören bir gül ve şelale şehridir. Antalya’dan fazla şelale var. Birçok yerde doğru düzgün park, yeşil alan yok. Keçiören park cennetidir. En çok park bulunan ilçe Keçiören. Belediyecilik anlayışımızda mesai mefhumu yok. Gece gündüz çalışıyoruz. Biz sokaklarımızda sizlerle mutluyuz. Belediyemizin parası vatandaşımızın parasıdır. Bilin ki patron vatandaştır. Benim patronum sizlersiniz.” ifadelerine yer verdi.

kecioren-lavanta-bahcesi-002.jpg

20 dönümlük bahçeye kurulan 9 farklı çekim platosu lavanta, gül ve kekik kokuları eşliğinde fotoğrafçısını kendisi getirerek ya da cep telefonlarını kullanarak ücretsiz çekim yapabiliyor.

KEÇİÖREN LAVANTA VE GÜL BAHÇELERİ NEREDE?

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan lavanta bahçeleri Ovacık Mahallesi'nde yer alıyor. Girişlerin ücretsiz olduğu lavanta bahçesi özellikle düğün yapanların uğrak noktası olmaya devam ederken EGO'nun Etlik ve Forum otobüslerinde Yozgat Bulvarı mevkiinde inerek kısa bir yürüyüşle alana ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER