Ankara'nın o ilçesinde su kesintisi yaşanıyor! Saatlerce süreceği açıklandı

Başkent Ankara'da gün içinde çeşitli nedenlerle planlı ya da plansız su kesintileri yaşanıyor. Kesintiler ile ilgili bilgiler Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ üzerinden öğrenilebiliyor.

Ankara'nın o ilçesinde su kesintisi yaşanıyor! Saatlerce süreceği açıklandı

Günlük hayatın en olmazsa olmazlarının başında su geliyor. Hayat kaynağı olarak tanımlanan su olmadığı zaman sadece bir kaç gün içinde bireysel ve toplumsal olarak sıkıntılar baş gösteriyor. Bu nedenle mağdur olmamak adına ilgili kurumlardan su kesintilerine dair bilgiler almak ve yapılan açıklamaları takip etmek büyük önem kazanıyor.

Konu ile ilgili olarak bugün için Ankara'nın bir ilçesinde su kesintisi yaşandığı öğrenildi. Söz konusu kesinti ile ilgili çalışmaların sürdüğü ve akşam saatlerinde yeniden su verilmesinin planlandığı kaydedildi.

ASKİ SU KESİNTİSİ YAŞANAN YERİ VE GEREKÇESİNİ PAYLAŞTI

ASKİ Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yaptığı bilgilendirmeye göre Sincan'ın Bacı mahallesindeki depoda yaşanan pompa arızası nedeniyle plansız bir su kesintisi yaşanıyor. Konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede arızanın akşam saat 17:00'de tamir edilmiş olmasının hedeflendiği ifade edildi.

Ankara'nın o ilçesinde su kesintisi yaşanıyor! Saatlerce süreceği açıklandıSöz konusu su kesintisinden Sincan'ın Hürriyet ve Yeni Bacı mahallelerinin etkilendiği bildirildi. Bu bölgede yaşayan vatandaşların akşam saatlerine kadar sürmesi ön görülen su kesintisine karşı önlem alması kendileri için önem arz ediyor.

OLASI KESİNTİ BİLGİLERİ BURADAN ALINIYOR

Başkent'te gün içinde bir anda farklı gerekçelerle yeni plansız su kesintileri meydana gelme ihtimali bulunuyor. Bu nedenle vatandaşların herhangi bir anormal durum ile karşılaştığında ilk olarak ASKİ su kesintisi sitesini kontrol etmesi gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER