Ankara'nın o ilçesi elektriğe hasret kalacak! Kritik uyarı geldi, hazırlığınızı yapın!

Günlük hayatta vatandaşların işlerini halletmesi elektrik enerjisi sayesinde gerçekleşiyor. Elektriğin kesilmesi durumunda ise insanlar büyük sıkıntılar yaşıyor.

Ankara'nın o ilçesi elektriğe hasret kalacak! Kritik uyarı geldi, hazırlığınızı yapın!

Bu nedenle şehirlerde elektrik konusunda yetkili kurumlar tarafından vatandaşlar önceden hazırlıklı olmaları adına uyarılarda bulunuluyor. Konu ile ilgili olarak Ankara özelinde yeni bir kesinti açıklaması geldi. Söz konusu elektrik kesintisinin günü ve yeri bildirildi. Söz konusu bilgilendirmede vatandaşların kendilerini ona göre hazırlaması istendi.

KESİNTİNİN DETAYLARI PAYLAŞILDI

Gün içinde çeşitli elektrik kesintilerinin yaşandığı Ankara'da söz konusu uyarı Beypazarı ilçesi için geldi. Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğü yarın ilçede sabah 09-17 saatleri arasında bazı yerlerde elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Müdürlük söz konusu kesintinin planlı bir bakım çalışması olduğunu duyurdu. Açıklamanın devamında kesintinin ilçenin hangi mahallelerinde olacağı bilgisine de yer verildi. Buna göre yarın günün en yoğun saatleri olan 09:00 - 17:00 saatleri arasında Hacıkara Mahallesi Çaykenarı Sokak, Bağırsakdere mevkisi, Karapınar'da üç sokağa, Kırbaşı yolu mevkisi, Fazıl Güngör çiftliği bölgesi ile Başağaç Mahallesi'nin tamamında elektrik olmayacak.

BAŞKENTLİLER İÇİN ÖNEMLİ KOLAYLIK

Ankara'nın farklı yerlerinde yaşayan vatandaşlarda ilerleyen günlerde bölgelerinde elektrik kesintisi olup olmadığı için ilgili site üzerinden sorgulama yapabilir. Plan dışı yaşanan kesintilerde de siteye olaya dair bilgiler eklenip insanların bilgi sahibi olması amaçlanıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER