Ankara’nın o ilçeleri 2 gün boyunca elektriğe hasret kalacak! Telefonlarınızı şimdiden şarj edin!

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğü ve Başkent TEDAŞ’tan yapılan açıklamalar doğrultusunda Ankara’nın bazı ilçelerinde 2 gün boyunca elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı.

Ankara’nın o ilçeleri 2 gün boyunca elektriğe hasret kalacak! Telefonlarınızı şimdiden şarj edin!

Ankara’nın birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı. Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğü, 16-17 Temmuz tarihleri arasında Beypazarı ve Güdül ilçelerinin bazı mahallelerinde elektrik kesintisi olacağını duyurdu. Kesintiler, arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması, planlı bakım ve iyileştirme çalışması dolayısıyla yapılacak.

Kesinti, yarın 14.30-17.00 saatleri arasında Beypazarı'nın Oymaağaç Mahallesi'nde, 17 Temmuz Çarşamba günü saat 09.30-17.00 arasında Tahir Mahallesi'nde, 09.30-17.30 saatleri arasında Doğançalı Mahallesi'nde gerçekleştirilecek.

Güdül ilçesindeki kesinti ise 17 Temmuz Çarşamba günü 09.30-17.30 saatleri arasında Kırkkavak, Tahtacıörencik mahallelerinde uygulanacak.

ÇANKAYA, MAMAK VE YENİMAHALLE DE ELEKTRİKSİZ KALACAK!

TEDAŞ’tan alınan verilere göre Ankara’nın Çankaya, Mamak ve Yenimahalle ilçelerinin farklı mahallelerinde de bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 2 gün boyunca elektrik kesintisi yaşanacak.

Ankara’nın Çankaya, Mamak ve Yenimahalle ilçelerinin farklı mahalle ve caddelerinde yaşanacak elektrik kesintileri 16-17 Temmuz tarihleri arasında, 09.00-17.00, 13.00-17.00, 18.00-20.00 gibi saatler arasında şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında uygulanacak.

Elektrik kesintilerinin yaşanacağı mahalle ve sokakları aşağıda görebilirsiniz

ÇANKAYA

Ankara’nın o ilçeleri 2 gün boyunca elektriğe hasret kalacak! Telefonlarınızı şimdiden şarj edin!

MAMAK

Ankara’nın o ilçeleri 2 gün boyunca elektriğe hasret kalacak! Telefonlarınızı şimdiden şarj edin! - Resim : 2

YENİMAHALLE

Ankara’nın o ilçeleri 2 gün boyunca elektriğe hasret kalacak! Telefonlarınızı şimdiden şarj edin! - Resim : 3

Ankara'daki güncel elektrik kesintileri Enerjisa Başkent ve Başkent TEDAŞ üzerinden takip edilebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER