Ankara'nın Kuzeybatı ilçeleri için duyuruldu! Sel riskine dikkat, saat verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yeni açıklamaya göre buğun üç büyük il başta olmak üzere birçok ilde sağanak yağış etkili olacak.

Ankara'nın Kuzeybatı ilçeleri için duyuruldu! Sel riskine dikkat, saat verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son açıklamaya göre bugün Türkiye'nin kuzey ve batı bölgelerinde sağanak yağış etkili olacak. Başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere birçok ilde sel riski için uyarılar geldi.

BÖLGE BÖLGE YAĞIŞLAR

Yapılan açıklamaya göre ülkemizin batı ve kuzey kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, Kuzey ve İç Ege, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop ve Artvin çevreleri ile Ankara’nın kuzeybatı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla beraber rüzgarda etkili olacak.

saganak-aa-1917180.jpg

3 BÜYÜK KENTTE SAAT VERİLDİ

Geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşayan İstanbul'da bugün hava ara ara bulutlu ve öğlen saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor. İzmir ve Ankara'da ise öğlen saatlerinden sonra yerel olmak üzere şiddetli yağışlar ve gök gürültüsü bekleniyor.

hava-durumu.png

ANKARA'NIN BU İLÇELERİNE DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Başken Ankara'nın kuzeybatısında öğleden sonra başlaması beklenen yağışlar akşam saatlerine kadar aralıklı devam etmesi bekleniyor. Ankara'nın özellikle Beypazarı, Güdül, Çamlıdere, Ayaş, Kızılcıhamam, Nallıhan ilçelerine uyarı gelirken vatandaşlar sel riskine karşın uyarıldı.

SONRAKİ HABER