Ankara'nın kırsal kesimlerinde yaşayan vatandaşlar ABB tarafından bilgilendirilmeye devam ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler düzenli olarak şehrin kırsal bölgelerinde yer alan ilçelerindeki vatandaşlar ile bir araya geliyor. Ekiplerin son durağı Kahramankazan oldu.

Ankara'nın kırsal kesimlerinde yaşayan vatandaşlar ABB tarafından bilgilendirilmeye devam ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki vatandaşlara ve meslek gruplarına verdiği desteklere ek olarak, şehrin uzak ilçelerindeki vatandaşlara da hizmetlerini ulaştırıyor.

Geniş bir yüz ölçümüne sahip Ankara'nın merkezine uzak ilçesindeki ilçeleri ziyaret eden ABB ekipleri, son 5 yılda belediyenin yapmış olduğu çalışmalardan, devam eden desteklerden ve ilerleyen dönemlerde yapmayı planladıkları projelerden bahsediyor.

SIRADAKİ DURAK KAHRAMANKAZAN İLÇESİ OLDU

Bu kapsamda Kahramankazan ilçesindeki Fethiye Mahallesindeki vatandaşları ziyaret eden Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri hizmetleri anlattı. Konu ile ilgili konuşan Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün, “Ankara’mızın ve ülkemizin bel kemiğini küçük tarım işletmeleri oluşturuyor. Küçük ve orta boy işletmeler üretime devam etmeliler. Biz 500 dönüm altındaki işletmelere destek veriyoruz” dedi.

Ankara'nın kırsal kesimlerinde yaşayan vatandaşlar ABB tarafından bilgilendirilmeye devam ediliyor!

Tüzün ayrıca 14 tane yeni gölet yaptık ve 18 tane göleti temizledik. İnşa ettiğimiz sulama şebekeleriyle Ankara’da 2 yılda 130 bin dönüm alanı sulamaya açtık. Gübre fabrikası ve damla sulama fabrikası kurduk, sulama boruları üretiyoruz" diyerek kapsamlı bir şekilde kırsal bölgeleri kalkındırmaya yönelik çalışmalarının sürdüğünü vurguladı.

VATANDAŞLAR ABB'YE TEŞEKKÜR ETTİLER

Hayvanların içme su oluklarını yenileyen, gölet ve kanal bakım işlemi yapan ABB'ye, ekipleri dinleyen Fethiye mahallesi sakinleri teşekkürlerini ilettiler. Vatandaşlar kendilerinin bilgilendirilmesinin onlar için önemli olduğunu ve gereken hizmetleri ve destekleri aldıklarını diyerek minnettarlıklarını dile getirdiler.

ABB Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler hizmetlerini anlatmak ve vatandaşlara kullanabilecekleri haklarını hatırlatmak için ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye sosyal medya hesapları üzerinden de çalışmalar hakkında bilgilendirme paylaşımları yapıyor.

SONRAKİ HABER