Ankara'nın güzellikleri saymakla bitmiyor! Merkeze yarım saat uzaklıktaki mesire alanı ziyaretçilerini bekliyor

Başkent Ankara'da keşfedilmesi gereken doğal güzellikler her geçen gün gündem olmaya devam ediyor. Ankara'nın merkezine yarım saat uzaklıktaki mesire alanı ziyaretçilerini ağırlamak için gün sayarken bu alanı Haber Ankara okurları için derledik.

Ankara'nın güzellikleri saymakla bitmiyor! Merkeze yarım saat uzaklıktaki mesire alanı ziyaretçilerini bekliyor

Ankara'nın güzellikleri saymakla bitmiyor! Merkeze yarım saat uzaklıktaki mesire alanı ziyaretçilerini bekliyor - Başkent Ankara'nın saymakla bitmeyen doğal güzellikleri bulunuyor. Başkentlinin kafasını dinleyeceği, şehrin gürültüsünden uzaklaşacağı alanlar çok da fazla bilinmese de önümüzdeki yıllarda popülerliği artacak olan bir mesire alanı daha ziyarete açılmayı bekliyor. Açılışı için geri sayım başlarken Ankaralıların yeni gözdesi olacak alanı haberimizde derledik.

Ankara'nın merkezine yarım saat uzaklıktaki Kösrelik Mesire Alanı çok yakında ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. Bu çerçevede alanda çalışmalar hız kesmeden devam ederken doğal güzelliği ile büyüleyecek olan Kösrelik Mesire alanını sizler de keşfetmelisiniz.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA TAKİP ET

MERKEZE YARIM SAAT UZAKLIKTAKİ DİNLENİLECEK ADRES

Keçiören Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen ve tamamlanmasına sayılı günler kalan Kösrelik Mesire Alanı doğal güzelliğiyle Başkentlilerin uğrak noktası mesire alanı olmaya hazırlanıyor.

1-7.jpeg

Peyzaj, ağaçlandırma ve diğer sosyal donatı alanlarının yapımında sona yaklaşılan tesiste balık tutma iskelesi de yer alacak. Beslendiği kaynakların açılmasıyla su sporları için elverişli hale getirilen göletin eşsiz güzellikteki manzarası çok yakında Ankaralılarla buluşacak.

1-4.jpeg

Ankara’ya devasa bir mesire alanı kazandırdıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “179 bin metrekare alana sahip Kösrelik Mesire Alanımız insanlarımızın piknik yapmak için en gözde tercih noktalarından biri olacak. Vatandaşlarımız hem doğayla baş başa piknik yapacak hem de oksijen dolu doğal ortamda spor yapabilecekler. Mesire alanımız, yürüyüş ve bisiklet yolu, 200 adet pergole, çocuk oyun alanı, balık tutma iskelesi spor sahaları ile hizmet verecek.” ifadelerine yer verdi.

1-6-1.jpeg

Ankaralıların uğrak noktası olacağı tahmin edilen Kösrelik Mesire alanına şehrin merkezi olan Kızılay'dan yarım saatte ulaşılabiliyor.

KÖSRELİK MESİRE ALANI NEREDE?

Ankara'nın Keçiören ilçe sınırlarında bulunan Kösrelik Mesire Alanın adresi; Kösrelik Mesire Alanı, Kösrelik, 06291 Keçiören/Ankara olarak kayıtlandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER