Ankara'nın Akyurt ve Keçiören ilçelerinde aranan iki şahıs yakalandı

Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına ilişkin bilgiler verilmeye devam ediyor. Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına yenileri eklenirken bu kez Akyurt ve Keçiören ilçelerinde aranan 2 şahsın yakalandığı öğrenildi.

Ankara'nın Akyurt ve Keçiören ilçelerinde aranan iki şahıs yakalandı

Ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanması için yapılan asayiş uygulamaları devam ediyor. Asayiş uygulamaları sürerken bir yandan alınan ihbarlar ve şüpheler üzerine de güvenlik güçleri harekete geçiyor. Yapılan asayiş uygulamaları kapsamında Başkent Ankara'da araması bulunan 2 kişinin yakalandığı öğrenildi.

Asayiş olaylarına ilişkin haberler basına konu olmaya devam ederken bu olaylar da kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Kamuoyunun gündeminde yer alan asayiş olaylarına ilişkin yeni bir bilgi edinildi. Ankara'nın Akyurt ve Keçiören ilçelerinde aranan iki şahsın yakalandığı öğrenildi.

AKYURT VE KEÇİÖREN’DE ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI

Edinilen bilgiye göre Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, yağma suçundan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A. V. A. isimli şahıs, Akyurt Fabrikalar bölgesinde bir imalathanede çalışırken yakalandı.

Ankara'nın Akyurt ve Keçiören ilçelerinde aranan iki şahıs yakalandı

Bunun yanı sıra Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin istihbarat üzerine gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu, çok sayıda ev ve işyerinden hırsızlık yapmaktan dolayı 49 yıl aranması bulunan Y. A. isimli şahıs tespit edilerek gözaltına alındı. Her iki şahıs da adli makamlara sevk edilip tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet yetkilileri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Bu çerçevede Ankara’nın Akyurt ve Keçiören ilçesinde kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 kişinin yakalandığı öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER