Ankara'nın Akyurt Polatlı ilçelerinde su kesintisi yaşanacak

Başkent Ankara'da yaşayanlar için ASKİ'den bir açıklama gelirken 2 Mayıs tarihinde su kesintisi yapılacak ilçelere ait saat aralıkları belli oldu. ASKİ, son dakika kesinti duyurusu ile Akyurt ve Polatlı ilçelerinde su kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Ankara'nın Akyurt Polatlı ilçelerinde su kesintisi yaşanacak

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) kentteki su altyapısını iyileştirirken başkentteki hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürüyor. ASKİ, Başkent Ankara'da yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında vatandaşları resmi internet sitesi üzerinden bilgilendiriyor. ASKİ, 18 Ağustos Pazar 2024 tarihi ile kesinti detaylarını açıklarken aboneler bilgilendirildi.

ASKİ resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle Ankara’da yaşanacak anlık ve planlı su kesintileri ile birlikte detaylar duyuruldu. Buna göre 18 Ağustos Pazar günü Ankara'nın Polatlı ve Akyurt ilçelerinde su kesintileri yaşanacağı açıklandı.

ASKİ ANKARA'DAKİ SU KESİNTİLERİNİ 18 AĞUSTOS TARİHİ İLE DUYURDU

ASKİ Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamalarla vatandaşların kesinti nedeniyle mağdur olmalarını önlemek istiyor. Hafta sonu yapılacak kesintilere ilişkin bilgiler veren ASKİ, bugün iki ilçede yapılacak planlı kesintilerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Buna göre;

POLATLI

Arıza Tarihi: 18.08.2024 10:00:00
Tamir Tarihi: 18.08.2024 14:00:00

PLANSIZ SU KESİNTİSİ: POLATLI İLÇESİ : Mehmet Akif Mahallesi Akan Caddesi üzerindeki Ø110'luk İçme Suyu şebeke hattında ani oluşan Arıza nedeniyle Plansız su kesintisi uygulanacaktır (Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz) ETKİLENEN YERLER:Mehmet Akif Mah Bir Bölümü
Etkilenen Yerler: Mehmet Akif Mah Bir Bölümü

Ankara'nın Akyurt Polatlı ilçelerinde su kesintisi yaşanacak

AKYURT

Arıza Tarihi: 18.08.2024 10:30:00
Tamir Tarihi: 18.08.2024 14:00:00

Detay: Akyurt İlçesi Yıldırım Mahallesi kalender sokak içinde İçme Suyu şebeke hattında ani oluşan Arıza nedeniyle Plansız su kesintisi uygulanacaktır (Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz)

ETKİLENEN YERLER: Yıldırım Mahallesi Tamamı

Ankara'da yapılacak planlı kesintilerin takibini yapabilmek için ASKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. ASKİ planlı ve plansız kesintileri listeler halinde duyurmaya devam ediyor.

SONRAKİ HABER