Ankara’nın 5 günlük hava durum raporu açıklandı! Kar veya yağmur var mı?

Başkentte yaşayanlar geçtiğimiz hafta aniden bastıran soğuğun ne zaman etkisini kaybedeceğini merak ediyor. Rusya’da gelen soğuk hava dalgası ülkemizde etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji, Ankara’nın 5 günlük hava durum raporunu duyurdu.

Ankara’nın 5 günlük hava durum raporu açıklandı! Kar veya yağmur var mı?

Meteoroloji’nin resmi web sitesinden alınan son bilgilere göre başkentte sıcaklıklar diğer günlere kıyasla biraz daha artış gösterecek.

Soğuk hava dalgasının bu hafta yurdu terk etmesi beklenirken, sıcaklıkların mevsim normalleri seviyesine çıkması bekleniyor. Peki, Ankara’da önümüzdeki 5 gün boyunca hava nasıl olacak? Yayımlanan rapora göre Ankara’da önümüzdeki 5 gün içerisinde kar ya da yağmur beklenmiyor.

SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Meteoroloji'nin Ankara için yayımladığı 5 günlük tahmin raporuna göre Ankara'da sıcaklıklar bugünden itibaren kademeli olarak artış göstermeye başlıyor. 1 hafta boyunca en yüksek sıcaklık gündüz için 18 derece olarak gösteriliyor. Gece saatlerinde ise sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek.

ANKARA SICAKLIK DURUMU

Ankara’nın gün gün hava durum raporunda son veriler şu şekilde:

22 Ekim Salı: Sıcaklık 6-15 derece arası / Sisli hava etkili

23 Ekim Çarşamba: Sıcaklık: 3 – 16 derece arası / Puslu hava etkili

24 Ekim Perşembe: Sıcaklık 6 – 18 derece arası / Puslu hava etkili

25 Ekim Cuma: Sıcaklık 5 – 17 derece arası / Puslu hava etkili

26 Ekim Cumartesi: Sıcaklık 5 – 18 derece arası / Puslu hava etkili

Ankara’nın 5 günlük hava durum raporu açıklandı! Kar veya yağmur var mı?

Sıcaklıkların önümüzdeki haftadan itibaren mevsim normalleri seviyesine çıkması bekleniyor. Uzmanlar ekim ayı içerisinde başkentte kar yağışının olmayacağı konusunda hem fikir. Ancak Ankara’nın meşhur ayazı kendini son günlerde epeyce hissettirmiş durumda.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER