Ankaralıların dikkatine o saat aralığında dışarı çıkarsanız yanarsınız! Uzmanlar uyardı!

Temmuz ayının en sıcak gününü yaşayan İç Anadolu Bölgesi'nde sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bunun ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankaralıların dikkatine o saat aralığında dışarı çıkarsanız yanarsınız! Uzmanlar uyardı!

Sıcaklık değerleri bu hafta Ege Bölgesi başta olmak üzere Marmara ve Akdeniz Bölgesi'nde artamaya devam ediyor.

hava-durumu1.jpg

Bunun ile birlikte sıcaklık değerlerinin bu hafta hangi seviyede olacağı da merak edilirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden açıklama gecikmedi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ankara'da sıcaklık değerinin artacağını ifade etti.

ANKARA'DA TERMOMETRELER 39 DERECEYİ GÖSTERECEK

26 Temmuz tarihinde Ankara'da sıcaklık değerlerinin artacağı yönünde açıklamalar yapılırken sıcaklık değerleri hakkında da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden açıklama gecikmedi.

havadurumu2.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da hava sıcaklığının 39 dereceyi bulacağını ifade etti. Bunun ile birlikte 26 Temmuz günü başkentliler için en sıcak gün oldu.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA TAKİP ET

havadurumu3.jpg

Ankara'da öğle saatlerinde sıcaklık değerleri artacak. Bunun ile birlikte uzmanlar ise saat 11.00 ile 15.00 arasının çok tehlikeli bir zaman dilimim olduğunu ifade ediyor. Zorunlu olunmadığı sürece dışarı çıkılmaması gerektiğini de söylüyor.

SONRAKİ HABER