Ankaralıların dikkatine! Meteoroloji açıkladı eyyam-ı bahur sıcaklığı geliyor!

Haftalık olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da sıcak havaların hakim olacağını ifade etti. Bunun ile birlikte bu hafta da sıcaklık değerlerinin artacağı yönünde açıklamalar gündeme geldi.

Ankaralıların dikkatine! Meteoroloji açıkladı eyyam-ı bahur sıcaklığı geliyor!

Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta Ankara'da sıcak havaların hakim olacağını açıkladı. Peki ama Ankara'da bu hafta hava nasıl olacak? Sıcaklık değerleri artmaya devam edecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü neler söylüyor?

hava1.jpg

31 TEMMUZ'DA ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

hava2.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son günlerde hava sıcaklıklarının düştüğünü ve mevsim normallerine döndüğünü ifade etmişti. Bunun ile birlikte gözler ise yeni haftada havanın nasıl olacağına çevrildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu ve açık bir havanın hakim olacağını ifade etti. Bunun ile birlikte 31 Temmuz tarihinde en yüksek sıcaklık Ankara'da 31 derece olacak.

Ankaralılar burada buluşuyor! TIKLAYIN HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP EDİN

hava3.jpg

Geçen cuma gününde Ankara'da hava sıcaklığı mevsim normallerine dönmüştü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise bu hafta sıcaklık değerlerinin artacağını ifade etti. Ankara'da hava sıcaklığı bu hafta artacak ve mevsim normallerinin üzerinde bir hava hakim olacak. Hatta bunaltıcı sıcaklık anlamına gelen eyyam-ı bahur sıcaklığı kendini gösterecek.

SONRAKİ HABER