Ankaralıları ev sahibi yapacak TOKİ piyangosu o ilçeye vurdu! Tam 545 kişinin yüzüne şans gülecek

Konut fiyatlarının artması ile beraber ev sahibi olmak isteyenlerin de uygun fiyat araştırmaları başladı. Uygun taksit ve peşinatlarla dar ile orta gelir grubuna yönelik projelerini duyuran TOKİ, Ankara'da hayata geçireceği yeni projeyi duyurdu.

Ankaralıları ev sahibi yapacak TOKİ piyangosu o ilçeye vurdu! Tam 545 kişinin yüzüne şans gülecek

Konut fiyatları pandemi dönemi sonrası ciddi bir artış kaydetti. Konut fiyatlarının artış göstermesi ve kredi faizlerinin de yükselmesi ile beraber konuta olan talep düştü. Konut fiyatlarının düşmesi beklenirken kira derdinden kurtulmak isteyenler de alternatif satışlara yöneldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), uygun fiyatlı projelerini hayata geçirirken bir yeni açıklama daha yaptı.

TOKİ Ankara ve İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçireceğini ifade ederken ilk adres bilgilerini de açıkladı. TOKİ tarafından duyurulan konut projelerinde Ankara'da 545 kişinin ev sahibi yapılacağı açıklanırken İstanbul'da da 150 konutun yapılacağı ifade edildi.

TOKİ'DEN ANKARA'YA 545 DAİRE VE 18 DÜKKANLI KONUT PROJESİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ, İstanbul ve Ankara'da toplamda 695 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin İstanbul ve Ankara projelerinin ihalelerinin de 30 Temmuz ve 5 Ağustos tarihlerinde yapılacağı ifade edilirken İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye basıldı.

Ankaralıları ev sahibi yapacak TOKİ piyangosu o ilçeye vurdu! Tam 545 kişinin yüzüne şans gülecek

TOKİ'nin İstanbul projesi Küçükçekmece ilçesi Safra Mahallesi'nde, Ankara projesi ise Gölbaşı ilçesi Gerder Mahallesi'nde inşa edilecek. TOKİ'nin İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi projesinde 150 adet konut, Ankara Gölbaşı Gerder Mahallesi projesinde ise 545 konut ve 18 dükkan yer alacak.

TOKİ İstanbul Küçükçekmece projesinin ihalesi 30 Temmuz 2024 günü saat 14.00'te, TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder Mahallesi projesinin ihalesi ise 5 Ağustos 2024 günü saat 14.00'de yapılacak. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçecek projenin ihalesi için 30 Temmuz'a kadar başvuru yapılabilecek.

SONRAKİ HABER