Ankaralılara müjde! Serin hava sizleri bekliyor Meteoroloji açıkladı!

Hafta sonu havanın Ankara'da nasıl olacağı merak söz konusu olurken Meteoroloji Genel Müdürlüğünde açıklama gecikmedi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu sıcaklık değerleri hakkında bilgi paylaştı.

Ankaralılara müjde! Serin hava sizleri bekliyor Meteoroloji açıkladı!

Sıcaklık değerlerinin Temmuz ayında en yüksek seviyeye ulaşmasının ardından ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Peki ama Ankara'da bu hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü ne söylüyor?

hava3-001.jpg

Hava sıcaklık değerlerinin hafta sonu itibari ile kimi illerde düşeceğini ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Bölgesi'nde sıcaklığın 29 ile 35 derece arasında olacağını da açıklamasını ekledi. Peki ama İç Anadolu Bölgesi'nde yani Ankara'da hafta sonu hava nasıl olacak? Ankara'da yaşayan birçok vatandaş bu soruya cevap arıyor.

hava1-001.jpg

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ANKARA'DA SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNE DÖNÜYOR!

Sabah saatlerinde Ankara'da serin bir hava hakim olacak ve sıcaklık değeri ise 18 derece ila 20 derece arasında seyredecek. Bilindiği üzere çarşamba ve perşembe günü Ankara'da sıcaklık değeri 39 dereceyi buldu. Fakat bu hafta sonu Ankara'da hava sıcaklığının 25 derece ile 29 derece arasında seyredeceği de ifade ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İç Anadolu Bölgesi'nde sabah saatlerinde sıcaklık değerinin mevsim normallerinin üzerine çıkmayacağını da ifade etti.

SONRAKİ HABER