Ankaralılara belediyeden sıfır konut piyangosu vurdu! 2+1 3+1 4+1 daire fırsatından yararlanın

Türkiye'de artan konut ve kira fiyatları vatandaşları bir çıkmaza sürüklemeye devam ediyor. Kira derdinden kurtulup ev sahibi olmak isteyenler fırsatları değerlendirmeye çalışırken Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş'tan konut satış duyurusu yapıldı.

Ankaralılara belediyeden sıfır konut piyangosu vurdu! 2+1 3+1 4+1 daire fırsatından yararlanın

Ankaralılara belediyeden sıfır konut piyangosu vurdu! 2+1 3+1 4+1 daire fırsatından yararlanın - Türkiye'de pandemi döneminin ardından konut satış fiyatları hayli yükseldi. Özellikle büyükşehirlerde fiyatlar ortalama 2 milyon lira bandının üzerine çıkarken vatandaşlar da daha alternatif yollar aramaya başladı. Döviz kurundaki artış ve gelen zamlarla birlikte konut fiyatlarındaki artışlar devam ederken vatandaşlar da belediyelerin sunduğu alternatif satışlara yöneliyor.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

Uygun fiyata ev almanın yanı sıra verdiği paraya değecek, sıfır bir ev sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kaçırılmayacak bir satış duyurusu yaptı.

gold-life.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yayımladığı ihale ilanları ile vatandaşların dikkatini çekerken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni ilana yer verdi. Söz konusu satış ilanı ile vatandaşları bilgilendiren ABB, Gold Life 2 Konut projesinin tamamlandığını bildirerek 102 adet sıfır konut satacağını açıkladı.

gold-life-001.jpg

ABB'DEN GOLD LİFE 2 KONUTLARI SATIŞI DUYURUSU

ABB, resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanla dikkatleri çekti.Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin dört bir yanında hayata geçireceği konut projelerini tanıtmaya devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinden PORTAŞ’ın Başkentin farklı lokasyonlarında hayata geçirdiği projelerden olan 'Gold Life 2 Konutları'nın satışı için ilan yayımlandı.

ankara-buyuksehir-belediyesi-portas-gold-life-2-konutlari-satisa-cikti.jpg

Gold Life 2 Konutları projesinin satışına ilişkin olarak satış talep formuna yer veren ABB, ''Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Gold Life 2 Konutları 2 milyon 340 bin liradan başlayan fiyatlarla 2+1 3+1 4+1 96, 142, 188 metrekare 102 adet konut'' ifadelerine yer verdi.

abb-001.jpg

Detaylı bilgi için ''www.portas.com.tr'' adresinin ziyaret edilebileceğini ve 0312 440 94 20 numaralı iletişim hattından bilgi alınabileceği kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-08-16-100504.png

ABB Başkanı Mansur Yavaş da kentte hayata geçirilen projelerle ilgili olarak “2+1, 3+1, 4+1 şeklinde üreteceğimiz konutların temelini atıyoruz.

ankara-buyuksehir-belediyesi-portas-gold-life-2-konutlari-satisa-cikti-001.jpg

Mülkiyeti PORTAŞ’a ait bu arsalar, eski dönemde bir inşaat firmasına tüm altyapıları ve yolları, hatta doğalgazı getirilerek teslim edilmiştir.” ifadelerine yer vermişti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER