Ankaralılara belediyeden girişimcilik fırsatı! O büfeler uygun fiyatlarla kiraya veriliyor başvuruyu kaçırmayın

Türkiye'de artan iş yeri kira fiyatları vatandaşları bir çıkmaza sürüklemeye devam ediyor. Kira sorunu git gide büyürken Ankaralılara yeni bir girişimcilik fırsatı sunacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Vitamin Büfelerini kiraya vereceğini bildirdi.

Ankaralılara belediyeden girişimcilik fırsatı! O büfeler uygun fiyatlarla kiraya veriliyor başvuruyu kaçırmayın

Ankaralılara belediyeden girişimcilik fırsatı! O büfeler uygun fiyatlarla kiraya veriliyor başvuruyu kaçırmayın - Türkiye'de pandemi döneminin ardından iş yeri, dükkan, büfe ve ofis gibi taşınmazların satış fiyatları hayli yükseldi. Özellikle büyükşehirlerde söz konusu taşınmazların satış fiyatlar ortalama 2 milyon lira bandının üzerine çıkarken kiraları da 100 bin liranın çok üstüne çıktı. Vatandaşlar iş yeri, dükkan, ofis ya da büfe kiralamak - satın almak için alternatif yollar aramaya başladı. Döviz kurundaki artış ve gelen zamlarla birlikte taşınmaz fiyatlarındaki artışlar devam ederken vatandaşlar da belediyelerin sunduğu alternatif satış ve kiralara yöneldi.

Uygun fiyata taşınmaz yanı sıra kiralamak isteyenlerin de araştırmaları devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kaçırılmayacak bir kiralama duyurusu yaptı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, yayımladığı ihale - açık artırma gibi yöntemlerle taşınmaz satışı ve kiralama işi yapmaya da devam ederken bu ilanlar vatandaşların dikkatini çekti.

abb-001.jpg

Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni ilana yer veren ABB, söz konusu kiralama ilanı ile vatandaşları bilgilendirdi. ABB, ''24.08.2023 tarihli POrtaş Vitamin Büfelerinin kiraya verilmesi işi ihale ilanı'' adıyla bir duyuruya yer verdi.

abb.jpg

ABB'DEN VİTAMİN BÜFELERİ KİRALAMA DUYURUSU

ABB, resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanla dikkatleri çekti. Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin dört bir yanında hayata geçirdiği Vitamin Büfelerinde uygun fiyatlı satışlar yapmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinden PORTAŞ’ın Başkentin farklı lokasyonlarında hayata geçirdiği Vitamin Büfeleri için kiralama ilanı yayımladı.

Vitamin Büfelerinin kiralanmasına ilişkin olarak bilgilere yer veren ABB, ''Tasarrufu şirketimize ait, aşağıdaki listede yer alan Ankara İli Muhtelif İlçelerinde bulunan iş yerlerimizin kiralanması tabloda hizasında yazılı süre ve bedel üzerinden, 2886 sayılı yasanın 35 maddesi a bendi (Kapalı Teklif Alma Usulü ve devamında aynı kanunun 40. maddesi uyarınca Arttırmalı İhale Yöntemi Şeklinde) usulü ile yapılacaktır.'' ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-08-17-084223.png

Detaylı bilgi için ''www.portas.com.tr'' adresinin ziyaret edilebileceğini ve 0312 440 94 20 numaralı iletişim hattından bilgi alınabileceği kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-08-17-085859.png

KİRALAMA BEDELLERİ BELLİ OLDU

Tekliflerin en geç ihalenin olduğu gün yani 24 Ağustos 2023 tarihi saat 09.30'da verilmesi gerektiğini kaydeden ABB, ihalenin de saat10.00'da başlayacağını bildirdi. İhale şartnamesi ve ekleri için de bin lira ödenmesi gerektiği kaydedildi. Bununla birlikte kiralama süresi ve büfelerin adlarının yer aldığı 5 yıllık muhammen bedelle birlikte bir tablo ile bilgiye sunuldu. Buna göre;

ekran-goruntusu-2023-08-17-085920.png

Bedeller yukarıdaki tabloda gösterildi. İletişim için; 0312 440 94 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER