Ankaralılara az önce duyuruldu! Kesintiler an itibariyle başladı 3 ilçede uzun süre kullanılamayacak

Başkent Ankara'da yetkili kurumlar tarafından vatandaşlara çeşitli duyurular yapıldı. Kesinti duyuruları peş peşe gelirken bazı ilçelerde uzun süreli kesinti için açıklama yapılarak uyarılara yer verildi. 3 ilçede uzun süreli kesinti için gelen açıklama sonrası tedbirli olunması istendi.

Ankaralılara az önce duyuruldu! Kesintiler an itibariyle başladı 3 ilçede uzun süre kullanılamayacak

Vatandaşların mağduriyetlerini önlemek için Başkent Ankara'da zaman zaman çeşitli konularda önemli duyurulara yer veriliyor. Ankara'daki hizmetlerini sürdüren Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) kentteki çalışmalarına programları dahilinde devam ediyor ve alt yapı iyileştirme çalışmalarını da sürdürüyor.

ASKİ, Ankaralıları kesintiler ile ilgili bilgilendirmeyi sürdürürken haftanın ortasında evinde olan Ankaralıları kesintiler hakkında bilgilendirerek mağdur olmalarının önüne geçmek istedi.

29 AĞUSTOS ANKARA SU KESİNTİLERİ

ASKİ, Ankara'da yapılacak olan planlı su kesintileri hakkında resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmeye devam ederken anlık kesinti bilgilerini de paylaşmayı sürdürüyor. ASKİ ilçelere göre kesinti bilgilerini Ankaralılarla paylaşırken su kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri 29 Ağustos Perşembe 2024 tarihi ile açıklayan ASKİ, abonelerini bilgilendirdi. ASKİ resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle Ankara’da yaşanacak planlı su kesintileri belli oldu. Buna göre bugün Ankara'da planlı su kesintisi yapılacağı bildirildi. ASKİ, Beypazarı, Etimesgut ve Sincan ilçelerinde yapılacak olan su kesintisi için lu bilgileri paylaştı;

ETİMESGUT

Arıza Tarihi: 29.08.2024 12:00:00
Tamir Tarihi: 29.08.2024 17:00:00
Detay: Etimesgut ilçesi Atayurt Mahallesi içerisinde imalatı tamamlanan içme suyu hattının mevcut hatta bağlantı çalışmaları yapılacağından planlı su kesintisi yapılacaktır. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Etkilenen Yerler: Atayurt Mahallesi bir kısmı

Ankaralılara az önce duyuruldu! Kesintiler an itibariyle başladı 3 ilçede uzun süre kullanılamayacak

SİNCAN

Arıza Tarihi: 28.08.2024 18:40:00
Tamir Tarihi: 28.08.2024 23:50:00
Detay: Sincan ilçesi temelli CUMHURİYET mahallesiE 90 KARAYOLU içerisinde mira firmasının çalışması esnasında meydana gelen ana boru arızası nedeniyle plansız su kesintisi yapılmaktadır.
Etkilenen Yerler: gazi mahallesi, istiklal mahallesi, ve cumhuriyet mahallesi tamamı.

BEYPAZARI

Arıza Tarihi: 28.08.2024 22:30:00
Tamir Tarihi: 29.08.2024 12:00:00
Detay: Beypazarı İlçesi Hacıkara Mahallesi Şehit Ümit Bölükoğlu Caddesinde Bulunan Dağıtım Şebeke Hattında Hattında Oluşan Arıza Nedeni İle Su Kesintisi Uygulanacaktır (Verdiğimiz Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dileriz)
Etkilenen Yerler: Hacıkara Mahallesi Ve Ümit Bölükoğlu Caddesi Bir Kısmı

Ankaralılara az önce duyuruldu! Kesintiler an itibariyle başladı 3 ilçede uzun süre kullanılamayacak - Resim : 2

BEYPAZARI

Arıza Tarihi: 29.08.2024 08:50:00
Tamir Tarihi: 29.08.2024 17:00:00
Detay: Beypazarı İlçesi Ayvaşık Mahallesi 75.yıl Bulvarında 160`LIK PE100 İÇME SUYU HATTI Döşenmesi Nedeni İle Su Kesintisi Uygulanacaktır (Verdiğimiz Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dileriz)
Etkilenen Yerler: Ayvaşık Mahallesi Geneli

Anlık olarak kesinti bilgilerinin ASKİ'nin resmi internet sitesinde paylaşılmaya devam edeceği aktarıldı.

SONRAKİ HABER