Ankaralılara az önce duyuru yapıldı! Kesintiler an itibariyle başladı uzun süre kullanılamayacak

Başkent Ankara'da haftanın ilk gününde vatandaşlara çeşitli duyurular yapıldı. Kesinti duyuruları peş peşe gelirken bazı ilçelerde uzun süreli kesinti için açıklama yapılarak uyarılara yer verildi.

Ankaralılara az önce duyuru yapıldı! Kesintiler an itibariyle başladı uzun süre kullanılamayacak

Başkent Ankara'da zaman zaman çeşitli konularda vatandaşların mağduriyetlerini önlemek için önemli duyurulara yer veriliyor. Ankara'daki hizmetlerini sürdüren Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) kentteki çalışmalarına programları dahilinde devam ederken Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ) alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

ASKİ ve EDAŞ, Ankaralıları kesintiler ile ilgili bilgilendirmeyi sürdürürken haftanın ilk gününde evinde olan Ankaralıları ASKİ ve EDAŞ, kesintiler hakkında bilgilendirdi.

22 TEMMUZ ANKARA SU KESİNTİLERİ

ASKİ, Ankara'da yapılacak olan planlı su kesintileri hakkında resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme yapmaya devam ederken anlık kesinti bilgilerini de paylaşmayı sürdürüyor. ASKİ ilçelere göre kesinti bilgilerini Ankaralılarla paylaşırken su kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri 22 Temmuz Pazartesi 2024 tarihi ile açıklayan ASKİ, abonelerini bilgilendirdi. ASKİ resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle Ankara’da yaşanacak planlı su kesintileri duyuruldu. Buna göre 22 Temmuz Pazartesi günü Ankara'da planlı su kesintisi yapılmayacağı bildirildi. Anlık olarak kesinti bilgilerinin ise ASKİ'nin resmi internet sitesinde paylaşılacağı aktarıldı.

Ankaralılara az önce duyuru yapıldı! Kesintiler an itibariyle başladı uzun süre kullanılamayacak

Ankaralılara az önce duyuru yapıldı! Kesintiler an itibariyle başladı uzun süre kullanılamayacak - Resim : 2

22 TEMMUZ ANKARA'DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), kent halkını mağdur etmemek adına planlı elektrik kesintilerine ilişkin bilgileri paylaşmayı sürdürüyor. Buna göre EDAŞ tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda kesintiler;

Ankaralılara az önce duyuru yapıldı! Kesintiler an itibariyle başladı uzun süre kullanılamayacak - Resim : 3

Söz konusu kesintilerle ilgili vatandaşlar ASKİ ve EDAŞ'ın resmi internet siteleri üzerinden bilgilendirilmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER