Ankaralılara 9 Eylül tarihi ile duyuruldu! EGO otobüslerinde 2 hattın güzergahı değişti artık o durağa uğramayacak

ABB EGO çeşitli duyuruları resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor. Resmi internet sitesi üzerinden vatandaşları bilgilendiren EGO'nun 2 hattında güzergahların değiştiği duyuruldu.

Ankaralılara 9 Eylül tarihi ile duyuruldu! EGO otobüslerinde 2 hattın güzergahı değişti artık o durağa uğramayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kuruluşu olan Ankara Elektrik, Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi Genel Müdürlüğü (EGO) Ankara'daki vatandaşların ulaşım hizmetini sağlamaya devam ediyor. Ankara'nın ulaşım ağının genişlemesi ve ulaşımın daha kolay hale gelmesi için çalışmalarına devam eden EGO, yeni bir duyuru yayımladı.

Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendiren EGO önemli bir açıklama yaptı. EGO, Ankara'daki ulaşımı sağlamaya devam ederken kesintisiz hizmet vermeyi sürdürüyor. EGO, Ankara'da vatandaşların ulaşamadığı bir nokta kalmaması adına çalışmalarını sürdürürken 2 hatta yeni bir güzergah uygulamasının başlayacağını açıkladı.

EGO'NUN 2 HATTINDA GÜZERGAH DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Milyonlarca Ankaralının her gün ulaşımını sağladığı EGO otobüsleri hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. EGO Genel Müdürlüğü, zaman zaman vatandaşları çeşitli konularda bilgilendirirken bu kez 2 hat güzergahında değişiklik yapılacağını açıkladı. EGO Genel Müdürlüğü418 ve480 hatlarını kullanan Ankaralılar için yeni bir duyuru yayımladı. Uzun süredir gelen talepler üzerine harekete geçen EGO, 418 Aktepe - Kızılay hattı ile 480 Uyanış - İvedik Metro hat güzergahlarında değişiklik yapıldığını kaydetti. EGO tarafından yapılan açıklama çerçevesinde;

418 Aktepe - Kızılay hattındaki güzergah değişikliği hakkında ''418 hattına yönlendirilen araçlarımızın güzergahı, yolcularımızdan gelen talepler üzerine, Bursa Caddesini kapsayacak şekilde yeniden düzenlenmiş olup 09.09.2023 Cumartesi günü itibariyle, araçlarımız “Aktepe-Bursa Cad.-431. Cad.-Ulus-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı” flama adlandırılması ile aşağıdaki güzergahta ulaşım hizmeti vermeye devam edecektir.'' ifadeleri kullanıldı.

screenshot-4.jpg

480 Uyanış - İvedik metro hattının güzergah değişikliği hakkında "Uyanış, Bademlik, 23 Nisan ve Köşk Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızın Etlik Şehir Hastanesine direkt olarak ulaşım sağlamaları amacıyla 480 nolu hattımızın güzergahı değiştirilerek (M4) Dutluk ile Kuyubaşı Metro istasyonu ve Etlik Şehir Hastanesini görecek şekilde, devamında (M1) İvedik Metro istasyonu kullanacak şekilde yeniden düzenlenmiştir" ifadelerine yer verildi.

screenshot-5.jpg​​​​​​​

EGO tarafından güzergah değişikliği kararı verilen iki hatta da yeniş güzergahlar üzerinden ulaşımın 9 Eylül 2023 Cumartesi günü itibariyle geçerli olduğu kaydedildi. Söz konusu hatları kullanan Ankaralıların 9 Eylül Cumartesi günü itibariyle dikkatli olmaları gerektiği bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER