Ankaralılar yeni yılı kentin işlek caddelerinde karşıladı!

Başkentliler yeni yılın gelişini kentin işlek caddelerinde kutladı. Pek çok noktası ışıklandırılan Ankara'da yeni yılı karşılayan vatandaşlar sokaklarda devriyede olan atlı polislere de yoğun ilgi gösterdi.

Ankaralılar yeni yılı kentin işlek caddelerinde karşıladı!

2023 yılı sona ererken yeni yılı karşılamak isteyen vatandaşlar sokaklara akın etti. Ankara'nın birbirinden renkli sokaklarında bir araya gelen vatandaşlar yeni yılı hep bir ağızdan geri yaparak karşıladı.

Çok sayıda Başkentli yeni yıl kutlamaları için akşam saatlerinden itibaren 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı ve işlek caddelerde toplanmaya başladı. Ankaralılar yeni yılı, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı başta olmak üzere kentin işlek caddelerinde karşıladı.

ANKARALILAR YENİ YILA ‘MERHABA’ DEDİ

Ankara’da vatandaşlar 2024’e coşkuyla girdi. Şehrin işlek yerlerinde bir araya gelen vatandaşlar, yeni yılı müzik eşliğinde coşkuyla karşıladı.

Ankaralılar yeni yılı kentin işlek caddelerinde karşıladı!

Kızılay Meydanı ve Tunalı Hilmi Caddesi gibi şehrin merkezi yerlerinde yoğun kalabalıklar oluşturan Başkent halkı, yeni yılın ilk dakikalarını meşaleler ve konfetiler ile kutladı.

Ankaralılar yeni yılı kentin işlek caddelerinde karşıladı! - Resim : 2

15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı ve işlek yerlerde kalabalık oluşturan Ankaralılar, 2024'e eğlenerek "merhaba" dedi. Vatandaşların yeni yılı huzur ve güven ortamında karşılamalarını sağlamak için emniyet güçleri de alanlarda geniş güvenlik önlemleri aldı. Oluşturulan güvenlik kontrol noktalarında üst araması yapıldı.

Ankaralılar yeni yılı kentin işlek caddelerinde karşıladı! - Resim : 3

Polis ekipleri meydanların ve caddelerin giriş ve çıkışlarında yoğun güvenlik önlemleri aldı.

ATLI POLİSLER YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Atlı polislerin kalabalık yerlerde devriye atması vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kentin kalabalık noktalarında devriyede olan atlı polisler en çok da gençlerin ilgisini çekerken vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi.

Ankaralılar yeni yılı kentin işlek caddelerinde karşıladı! - Resim : 4

Ankara'da denetimlerin sıkı sıkıya sürdüğü yılbaşı gecesinde sokakta görevi başında olan atlı polislere vatandaşlar da teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER