Ankaralılar dikkat EGO Genel Müdürlüğü açıkladı! 10 Eylül Pazar günü o yollar trafiğe kapanıyor

EGO Genel Müdürlüğü, Ankara'da trafiğe çıkanlar için bir açıklamada bulundu. EGO, Başkent Granfondo Amatör Yol Bisikleti Yarışı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını bildirdi. Bununla birlikte alternatif güzergahlar da paylaşıldı.

Ankaralılar dikkat EGO Genel Müdürlüğü açıkladı! 10 Eylül Pazar günü o yollar trafiğe kapanıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) iştiraklerinden Ankara Elektrik, Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi Genel Müdürlüğü (EGO) ulaşım hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor. EGO Genel Müdürlüğü, Ankara'daki ulaşım hizmetini kesintisiz olarak sağlamak üzere çalışmalarını da sürdürüyor.

EGO Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren otobüslerin yol güzergahları ile ilgili zaman zaman değişimler gündeme gelebiliyor. Son olarak Ankara'da gerçekleşecek Başkent Granfondo Amatör Yol Bisikleti Yarışı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

screenshot-6.jpg

PAZAR GÜNÜ ANKARA'DA BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir açıklama ile ''EGO Genel Müdürlüğünce, 10 Eylül 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek “Başkent Granfondo Amatör Yol Bisikleti Yarışı” etkinliği nedeniyle alternatif güzergâhlar planlanmıştır.'' ifadelerine yer verildi.

screenshot-7.jpg​​​​​​​

''Yarışma kapsamında uygulanacak parkurlar üzerinde kalan ve araç trafiğine kapatılacak olan bulvar ve caddelerden geçen araçlarımızın etkinlik sonuna kadar kullanacağı alternatif güzergâhlar ek tabloda belirtilmiştir.'' diyen EGO Genel Müdürlüğü, ''Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları kullanmaları gerektiği hususu önemle duyurulur.'' ifadelerine yer verdi.

10 EYLÜL 2023 TARİHİNDE ANKARA'DA UYGULANACAK ALTERNATİF OTOBÜS GÜZERGAHLARI

screenshot-8.jpg​​​​​​​

Haberankara.com

SONRAKİ HABER