Ankaralılar dikkat az önce duyuruldu! Sincan Etimesgut Bala Polatlı ilçelerinde saatlerce sürecek

Ankara'nın Sincan, Etimesgut, Bala, Polatlı ilçelerinde yaşayanlar için önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda bu ilçelerde uzun süreli kesinti olacağı ifade edilirken mağduriyetlerin önüne geçmek için de detaylara yer verildi.

Ankaralılar dikkat az önce duyuruldu! Sincan Etimesgut Bala Polatlı ilçelerinde saatlerce sürecek

Başkent Ankara'da çeşitli alt yapı çalışmaları nedeniyle kesinti açıklamaları da gelmeye devam ediyor. Ankara'daki hizmetlerini sürdüren Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) hizmet kalitesini iyileştirmek amacıyla bakım ve onarım çalışmalarına devam ederken kent halkına kesintisiz bir hizmet sunmak için çalışmalar belirli bir program dahilinde yürütülüyor.

Ankara'daki su hizmetini karşılamaya devam eden ASKİ Genel Müdürlüğü, anlık kesintilerle beraber planlı kesinti bilgilerini de paylaşmaya devam ederken ASKİ ekipleri bu kesintiler hakkında vatandaşları resmi internet sitesi üzerinden 23 Temmuz tarihi için bilgilendirdi.

ASKİ'DEN ANKARA'DAKİ 4 İLÇEDE SU KESİNTİ DUYURUSU

ASKİ, kentte yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında resmi internet sitesi üzerinden abonelerini bilgilendirmeye devam ederken 23 Temmuz tarihi ile Sincan, Etimesgut, Bala ve Polatlı ilçelerinde su kesintisi yapılacağı açıklayarak kesintinin saat aralıklarını da paylaştı.

POLATLI

Arıza Tarihi: 23.07.2024 22:00:00
Tamir Tarihi: 24.07.2024 08:00:00
Detay: PLANLI SU KESİNTİSİ: Su İnşaat Dairesi Başkanlığı uhdesinde Polatlı İlçesi Elçibey Caddesi ile 13 Eylül Caddesi kesişiminde imalatı tamamlanan PE100 içme suyu ilave iletim hattının mevcut hatta bağlanması çalışması yapılacağından dolayı planlı su kesintisi uygulanmaktadır (Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz).
Etkilenen Yerler: Şehitlik Mahallesi bir bölümü, Üçpınar Mahallesi, İğciler Mahallesi, Karailyas Mahallesi, Sakarya Kışlası, Nazmi Elmas Kışlası, Beylikköprü Mahallesi, Kıranharmanı Mahallesi, Sazlar Mahallesi

Ankaralılar dikkat az önce duyuruldu! Sincan Etimesgut Bala Polatlı ilçelerinde saatlerce sürecek

SİNCAN

Arıza Tarihi: 23.07.2024 09:30:00
Tamir Tarihi: 23.07.2024 14:00:00
Detay: terfi merkezi pompa arızası nedeniyle plansız su kesintisi yapılmaktadır.
Etkilenen Yerler: gazi osman paşa mahallesi, mevlana mahallesi, fatih mahallesi ve saraycık mahallesi tamamı.

BALA

Arıza Tarihi: 23.07.2024 09:45:00
Tamir Tarihi: 23.07.2024 13:30:00
Detay: Ana iletim arıza sebebiyle su kesintisi yapılacaktır
Etkilenen Yerler: bala kesikköprü mahhallesi tamamı

Ankaralılar dikkat az önce duyuruldu! Sincan Etimesgut Bala Polatlı ilçelerinde saatlerce sürecek - Resim : 2

ETİMESGUT

Arıza Tarihi: 22.07.2024 19:00:00
Tamir Tarihi: 23.07.2024 06:30:00
Detay: İçme suyu terfi merkezi pompa arızası nedeni ile ilerleyen saatlerde su kesintisi yaşanacaktır. sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Etkilenen Yerler: atayurt mahallesi, turkuaz mahallesi, yapracık mahallesi, şehitali mahallesi, orhun mahallesi, bağlıca mahallesi, yeni bağlıca mahallesi ve alsancak mahallesi üst kotları

ASKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle kentte yaşanacak anlık ve planlı su kesintilerine ait detaylar belli oldu. Bununla beraber anlık su kesintileri de meydana gelebiliyor. Kesinti bilgileri için ASKİ'nin resmi internet sitesi üzerindeki duyuruları güncel olarak takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER