Ankaralılar Çeyrek final heyecanını sokaklarda yaşayacak! Yerler belli oldu, sandalyeleri alın gidin

Türkiye A Milli Futbol Takımı Almanya'da düzenlenen turnuvada oyuncuları elde ettiği başarılar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Turnuvanın en genç takımlarından birisi olan Türkiye yarı finale göz kırpıyor.

Ankaralılar Çeyrek final heyecanını sokaklarda yaşayacak! Yerler belli oldu, sandalyeleri alın gidin

Ülke genelinde bu yaza damga vuran olaylardan birisi de milli takımın maçlarını vatandaşların açık havada beraber izlemesi oldu. Millilerin turnuvada başarılı sonuçlar alması ile vatandaşların bu programlara ilgisi daha da çok arttı.

DEV EKRANLARA YOĞUN İLGİ

Adeta maçı tribünde izleme hissiyatı veren dev ekranda maç izleme programı başta ABB ve ilçe belediye yönetimleri olmak üzere pek çok kurum tarafından farklı noktalarda organize edildi.

Son olarak Türkiye'nin Avusturya'yı yenip EURO 2024'te çeyrek finale çıkmasının ardından Ankara halkı çeyrek finali nerelerde izleyebileceğini araştırmaya başladı. Cumartesi günü oynanacak mücadele öncesinde Ankara'da Hollanda maçının dev ekranda izlenebileceği bazı yerler şu şekilde oldu;

1- İstanbul Yolu Velüx Avm

2- Atatürk Orman Çiftliği

3- Ahlatlıbel Atatürk parkı

4- Geleneksel Sporlar Kulübü

5- Gölbaşı Atatürk Sahil parkı

6- ABB Bakap Gölbaşı

7- Keçiören belediyesi binasının önü

8- Sincan park

9-Kahramankazan millet bahçesi

10- Altınpark

11- Batıkent Murat Karayalçın kent

12 - Etimesgut Belediyesi Türk Beyleri Kent Meydanı

13- ABB Batıkent Rekreasyon alanı

KUTLAMALAR GECE BOYU SÜRÜYOR

Dev ekranda hep beraber maç izleyen Ankara halkı alınan başarılı sonuçları kutlamaya geç saatlere kadar devam ediyor. Konvoy yapıp şarkılar söyleyen vatandaşlar kırmızı beyaz görüntüler oluşturuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER