Ankaralılar buraya! Her tezgahında ayrı ayrı kaybolacağınız Ankara'nın sosyete pazarları

Ankara Türkiye'nin başkenti olmanın yanı sıra günümüze kadar bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış ve günümüzde de hala sıkça ziyaret edilen metropol bir kenttir. Şehri ziyaret edenler için uygun alışveriş yapılabilecek pazarları derledik.

Ankaralılar buraya! Her tezgahında ayrı ayrı kaybolacağınız Ankara'nın sosyete pazarları

Başkent Ankara Türkiye'nin en kalabalık ikinci şehirdir. Bu nedenle şehrin her yerinde birbirinden farklı pazarlar bulmak mümkündür. Sosyete pazarları da bu pazarlardan biridir ve özellikle giyim konusunda oldukça zengin seçeneklere sahiptir.

Ankara'da ki sosyete pazarları ister giyim olsun ister gıda ister takı konusunda oldukça zengin seçeneklere sahip. Anakarada alışveriş yapmak isteyenler için sosyete pazarları hem çeşitlilik açısından hem ucuzluk açısından alışveriş merkezlerine kıyasla en iyi alternatiflerden.

Ankaralılar alışveriş merkezlerinde her gün artan fiyatlar sebebiyle yeni yerler arayışın girdi. Sizler için Ankara'da en uygun ve bol çeşitli alışveriş yapabileceğiniz yerleri derledik.

2019-06-edirne-alisveris-2.jpg

Ankara'daki en iyi sosyete pazarlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

İstanbul Sosyete Pazarı

Eskişehir Yolu üzerinde yer alan İstanbul Sosyete Pazarı, şehrin en popüler pazarlarından biridir. İhtiyaç duyduğunuz her şeyi bulabileceğiniz pazar dört kattan oluşuyor.

Çeşitliliği ile insanların dikkatini çeken pazara vatandaşlar tarafından yılın her ayında ilgi çok fazla. Sosyete pazarı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri hizmet veriyor. Ayrıca pazar Dumlupınar Bulvarında bulunuyor toplu taşım araçlarıyla ulaşım sağlamak mümkün.

screenshot-8.jpg

ÇUKURAMBAR NİŞANTAŞI PAZARI

Çukurambar Nişantaşı Pazarı Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunuyor. Turan Güneş Bulvarında bulunan bu pazar bölge sakinlerinin yanı sıra bir çok kişi tarafından da tercih ediliyor. Pazar çok geniş bir yelpaze sunuyor. Giyimden mutfak eşyalarına, elektronik eşyalardan oyuncaklara kadar her şeyi bulabileceğiniz bu pazar her bütçeye uygun. Yalnızca Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri açık olan pazar 08:00-20:00 aralarında hizmet veriyor.

screenshot-7.jpg

ETLİK NİŞANTAŞI PAZARI

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Etlik Nişantaşı Pazarı, Ankara'nın en renkli pazarlarından biridir. Her hafta Pazartesi günleri kurulan pazar Ankaralılar tarafından sıkça tercih edilen pazarlardandır. Pazar, Etlik'in merkezi konumunda yer alıyor.

Yeni Etlik Caddesi üzerinde bulunan pazara, metro, otobüs ve dolmuşla kolayca ulaşılabiliyor. Pazarın çevresinde otopark da mevcut. Pazar, hem alışveriş hem de gezmek için ideal bir yer. Pazarda, farklı kültürlerden ve farklı tarzlardan insanlarla tanışabilir, yeni ürünler keşfedebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

umitky.jpeg

JET SOSYETE PAZARI

Ankara'nın Mamak ilçesinde yer alan pazar, sabah erken saatlerde başlıyor ve akşam saatlerine kadar devam ediyor. Pazarda, genellikle kadın ve çocuk kıyafetleri ön plana çıkıyor. Ancak, erkek kıyafetleri, ayakkabı, çanta, takı, ev eşyası, mutfak eşyası, elektronik eşya, oyuncak, hediyelik eşya ve daha birçok şeyi de bulabilirsiniz.

screenshot-9.jpg

SIHHIYE SOSYETE PAZARI

Ankara'nın ilk pazarlarından olan Sıhhiye Pazarı haftanın sadece bir günü hizmet veriyor. Perşembe günleri açık olan pazarın en güzel özelliklerinden biride pazarcıların vatandaşlar ile pazarlık yapması. Pazarda ihraç fazlası bir çok ürün bulabilirsiniz.

Pazar, Sıhhiye Meydanı'nda yer alıyor. Marmara Caddesi ve Dikmen Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan pazara, metro, otobüs ve dolmuşla kolayca ulaşılabiliyor. Pazarın çevresinde otopark da mevcut.

SONRAKİ HABER