Ankaralılar artan sinek sorunu ve yetersiz ilaçlamadan şikayetçi!

Haber Ankara olarak, Ankara halkının sorunlarını gündeme taşımaya devam ediyoruz. Gündeme getirilen sorunlar sonrasında ise ilgili birimler harekete geçiyor.

Ankaralılar artan sinek sorunu ve yetersiz ilaçlamadan şikayetçi!

Başkent Ankara dünyanın ve ülkemizin bir çok şehrinde olduğu gibi son yılların en sıcak yazlarından birisini yaşamaya hazırlanıyor. Bu nedenle yaz aylarında vektör adı verilen zararlı haşereler ve sivrisineklerin ilaçlanması önem kazandı.

ANKARA HALKI İLAÇLAMA İSTİYOR

Sıcaklardan dolayı evlerinde duramayan ve vakitlerini mesire alanlarında geçiren, iş ve okula giderken sokakları kullanan vatandaşların ortak şikayet noktası yeterli düzeyde ilaçlama yapılmadığı oldu.

Konu ile ilgili olarak instagram hesabımız üzerinden bu durumu ile ilgili paylaşımda bulunmuş ve Ankara halkının yetersiz ilaçlamadan şikayetçi olduğunu gündeme getirmiştik.

Ankaralılar artan sinek sorunu ve yetersiz ilaçlamadan şikayetçi!

Yüzlerce beğeni alan paylaşımımızda Ankara'nın Yenimahalle, Altındağ, Çankaya, Gölbaşı ve Keçiören gibi bir çok yerinden vatandaşlar bulundukları yerlerde yeterli ilaçlama olmadığını dile getiren yorumlarda bulundular.

Ankaralılar artan sinek sorunu ve yetersiz ilaçlamadan şikayetçi! - Resim : 2

Ankaralılar artan sinek sorunu ve yetersiz ilaçlamadan şikayetçi! - Resim : 3

Vatandaşlar söz konusu paylaşımda yaşadıkları yerlerde günlerce ilaçlama olmadığını ve sorumlu belediyelerin bu konuda yetersiz kaldığını ifade ettiler. İlgili paylaşıma gitmek ve belediye başkanını etiketleyerek yorum yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ankaralılar artan sinek sorunu ve yetersiz ilaçlamadan şikayetçi! - Resim : 4

Ankaralılar artan sinek sorunu ve yetersiz ilaçlamadan şikayetçi! - Resim : 5

SORUNLARINIZI GÜNDEME GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Haber Ankara ekibi olarak tarafız bir şekilde sizlerin talep ve şikayetlerinizi gündeme getirmeye devam edeceğiz. Bizlere sorunlarınızı resmi sosyal medya hesaplarımız üzerinden fotoğraf ve video olarak gönderebilirsiniz.

Cengiz Ortataş - Haberankara.com / alıntılanamaz, kopyalanamaz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER