Ankaralılar 7 gün sonra resmen ücretsiz kullanacaksınız! Yetkili isim bizzat açıkladı

Başkent Ankara'da yaşanan bir son dakika gelişmesi vatandaşları heyecanlandırdı. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında Ankaralıların toplu taşımayı ücretsiz kullanacağı tarih verildi.

Ankaralılar 7 gün sonra resmen ücretsiz kullanacaksınız! Yetkili isim bizzat açıkladı

Ankaralılar 7 gün sonra resmen ücretsiz kullanacaksınız! Yetkili isim bizzat açıkladı - Ülkemizde toplu taşıma araçları belirli tarihlerde ücretsiz olarak kullanılabiliyor. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklama kapsamında da Başkent Ankara'da ücretsiz toplu ulaşım için tarih verildi.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA TAKİP ET

EGO tarafından yapılan açıklama kapsamında Ankaralılar 7 gün sonra toplu taşıma araçlarına ücretsiz olarak binebilecekler.

EGO ÜCRETSİZ ULAŞIM İÇİN TARİH VERDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında başkentte ücretsiz ulaşım kararı alındı. EGO Genel Müdürlüğü de alınan karar çerçevesinde duyuruda bulundu. EGO tarafından yapılan açıklamaya göre Ankara'da 30 Ağustos Çarşamba günü ücretsiz ulaşım hizmeti verilecek.30 Ağustos günü sabah saat 06.00’dan başlayarak gece saat 00.00’a kadar EGO Otobüsleri, ANKARAY, METRO ve Teleferik ücretsiz olarak hizmet verecek.

EGO'DAN AÇIKLAMA GELDİ

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ''EGO Otobüsleri, METRO, ANKARAY ve Teleferik Zafer Bayramı’mızın 101. yılı olan 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü ücretsiz olarak hizmet verilecektir.

ekran-goruntusu-2023-08-23-161512.png

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince alınan “İlk Mahalli İdare seçimlerine kadar dini ve milli bayram günlerinde saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması …” Kararı gereği, vatandaşlarımız 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden (Otobüs, Metro ve ANKARAY ile daha önce belirlenen servis saatlerinde olmak kaydıyla Teleferik) ücretsiz faydalanabileceklerdir.

Uygulamada 389 hatta hizmet vermeye devam eden EGO otobüslerinin hareket saatleri ve güzergâhlarına, EGO CEP’TE mobil uygulamasından ve Kuruluşumuz internet sitesinde (www.ego.gov.tr) bulunan “ŞEHİR İÇİ ULAŞIM/Web Bilgi Sistemi” bölümünden ulaşılabilir.

Bu vesileyle, Büyük Taarruz’un 101. yıl dönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı büyük bir coşku ve gururla kutluyor; başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, bu ülke için canını feda eden şehit ve gazilerimizi; sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.'' ifadeleri yer aldı.

Buna göre Ankaralılar 30 Ağustos tarihinde ücretsiz ulaşımdan faydalanabilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER