Ankaralı hayvanseverler bu adreste buluşuyor! Gölbaşı'ndaki bu yeri kimse bilmiyor hemen keşfedin

Ankara'da bulunan pek çok nokta aslında vatandaşlar tarafından bilinmiyor. Özellikle hayvanseverin buluşma noktası olabilecek bir adresi çoğu Ankaralı henüz bilmezken İmrahor Vadisi'ndeki bir adresi Haberankara.com okurlar için derledik.

Ankaralı hayvanseverler bu adreste buluşuyor! Gölbaşı'ndaki bu yeri kimse bilmiyor hemen keşfedin

Ankaralı hayvanseverler bu adreste buluşuyor! İmrahor Gölbaşı'ndaki bu yeri kimse bilmiyor hemen keşfedin - Ankara'da özellikle hafta sonu gezilecek yerler araştıranlar için pek çok bilinmeyen nokta bulunuyor. Ankara'nın sosyal imkanlarının kısıtlı olmasından şikayet edenler için bilinmeyenler derlediğimiz bu seride hayvanseverlerin çok hoşuna gidecek bir bölgeyi ele aldık.

İmrahor Vadisi'nde hayvansever Volkan Koç öncülüğünde kurulan, hayvan sayısının artması üzerine Gölbaşı ilçesinde 20 bin metrekarelik alana taşınan Patiliköy, birçok hayva ev sahipliği yaparken hayvansever ziyaretçilerini de bulunduğu konuma bekliyor.

ekran-goruntusu-2023-07-13-120832-001.png

HAYVANSEVERLER PATİLİKÖY'DE BULUŞUYOR!

2011 yılında İmrahor Vadisi'nde "Patiliköy" adıyla oluşturulan barınakta çeşitli hayvanların bakımını üstlenen Volkan Koç, 2016 yılında da Patiliköy Doğayı, Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğini kurdu. Hayvan sayısının artması ile barınağı Gölbaşı ilçesi Ahiboz Mahallesi'nde bulunan 20 bin metrekarelik alana taşıyan Koç, tek başına çıktığı yolda birçok gönüllü hayvanseverin kendisine destek olmasıyla birlikte alanı tanıtmaya başladı.

ekran-goruntusu-2023-07-13-172540.png

Koç, "Hayvanlar da bizim gibi acıkıyor, susuyor, onların da temel ihtiyaçları oluyor. Hayvanları anlayabilmek çok önemli. Biz onlar için sahaya çıktık ve bu araziyi sahipsiz ve engelli sokak hayvanları için kurduk. Buranın kurucusu benim ama artık birçok hayvansever dostumuz bizimle birlikte." dedi.

"HERKESİN PATİLİKÖY'Ü ZİYARET ETMESİNİ İSTİYORUM"

Hayvanseverlerin sadece mama ücreti göndermekle yetinmemeleri gerektiğini belirten Koç, "Herkesin Patiliköy'ü ziyaret etmesini istiyorum. Onlara dokundukları zaman bir devamlılık olacaktır. Burada tek başıma zorluklar yaşıyorum aslında, bazen bütün çocuklara dokunmak mümkün olmuyor. O yüzden gönüllülere ihtiyacımız var. Birçok engelli hayvanımız var. Onlarla insanların teması çok önemli." ifadelerini kullandı.

ankarali-hayvanseverler-bu-adreste-bulusuyor-golbasindaki-bu-yeri-kimse-bilmiyor-hemen-kesfedin.jpg

ANKARA PATİLİKÖY NEREDE?

Patiliköy Barınağı; Gölbaşı, 06510 Gölbaşı/Ankara konumunda bulunuyor.

SONRAKİ HABER