Ankara'daki yasaklı madde operasyonunda 40 kilogram esrar ele geçirildi

Yasaklı madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar aralıksız olarak devam ederken Başkent Ankara'daki operasyonda 40 kilogram esrar ele geçirildiği bildirildi.

Ankara'daki yasaklı madde operasyonunda 40 kilogram esrar ele geçirildi

Yasaklı maddeye geçit vermemek üzere güvenlik güçlerinin çalışmaları devam ediyor. Yasaklı madde ticareti ve kullanımını engellemek üzere yapılan çalışmalara her geçen gün devam ederken son olarak Başkent Ankara'dan bir operasyon haberi geldi.

Ankara'da jandarma ekipleri kentte yasaklı madde operasyonu düzenledi. Söz konusu operasyonda 40 kilogram esrar ele geçirildiği ifade edildi.

ANKARA'DAKİ UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 40 KİLOGRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Ankara İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Yenimahalle İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu temin ve satışı ile mücadeleye yönelik kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre Ankara Jandarma ekipleri düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 40 kilogram esrar ele geçirildiği öğrenildi.

Ekiplerce belirlenen bir adrese düzenlenen operasyonda, 40 kilogram esrar ve 183 kök Hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler D. T. ve R. A, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden R.A, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken D. T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayda gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklanırken kentte yasaklı madde ile mücadelenin devam edeceğinin altı çizildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER