Ankara’daki silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti saldırgan intihar girişiminde bulundu

Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına her geçen gün bit yenisi daha ekleniyor. Kentte son olarak 2 kişinin silahlı saldırıya uğradığı öğrenilirken saldırganın da intihar girişiminde bulunduğu açıklandı.

Ankara’daki silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti saldırgan intihar girişiminde bulundu

Ülkemizde yaşanan asayiş olayları basına yansımaya devam ediyor. Yaşanan asayiş olaylarına her geçen gün bir yenisi eklenirken Başkent Ankara'dan da silahlı saldırı haberi geldi. Ankara'da yaşanan silahlı saldırıda 2 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ankara’da kardeşini ve dayısını silahla vuran şahsın, aynı silahla intihar etmeye çalıştığı olayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Silahlı saldırıda vurulan 2 kişi hayatını kaybederken, saldırgan şahsın hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

ANKARA’DA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen olayda cinnet geçirdiği ileri sürülen B. Ş., (35) kavga ettiği kardeşi U. Ş. (32) ile dayısı M. K.’ı (51) tabanca ile başlarından vurduktan sonra aynı silahla kendi kafasına sıktı.

İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞAN SALDIRGANIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Olayın sağlık ve polis ekiplerine ihbar edilmesi üzerine ağır yaralı olan üç kişi ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan saldırganın kardeşi 32 yaşındaki U. Ş. ile dayısı M. K. hayatını kaybetti. Ağır yaralı saldırgan B. Ş.’ın ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Cenazeleri Adli Tıp Kurumuna götürülen M. K.'nin Yozgat’ta, U. Ş.'nin ise Mamak Ortaköy Mezarlığında defnedileceği bilgisine ulaşıldı. Saldırganın tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER