Ankara'daki okullarda ilk zil 'uyum' için çaldı!

Okulların açılmasına sayılı günler kalırken bugün Ankara'daki okullarda ilk ders zili uyum eğitimi için çaldı. Anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri ders başı yaptı.

Ankara'daki okullarda ilk zil 'uyum' için çaldı!

Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve velinin beklemiş olduğu ilk ders zili bugün Ankara'da "uyum" öğrencileri için çaldı. 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için geri sayım başlarken 9 Eylül 2024 tarihinde açılacak olan okullar öncesinde bugün anasınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için uyum haftası başladı.

ANKARA'DA İLK DERS ZİLİ UYUM İÇİN ÇALDI!

Türkiye genelinde okul öncesi (anasınıfı) ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için ilk zil, "uyum" eğitimi için bugün çaldı. Öğrenci ve veliye eğitim ortamı, öğretmen ve arkadaşlarını tanıtan uyum haftası programı kapsamında Ankara'da da ilk ders zili çaldı.

Okul öncesi anasınıfı ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak olan öğrenciler için 5 gün sürecek uyum haftası Ankara'da da başladı. Öğrenciler verilecek olan uyum eğitimi sayesinde okula daha kolay bir şekilde adapte olabilecek.

UYUM HAFTASI DERS SAATLERİ! OKULLAR SAAT KAÇTA AÇILACAK, İLK DERS NE ZAMAN BAŞLAYACAK, BİTECEK?

Uyum haftası bazı okullarda değişiklik göstermekle beraber 1. sınıflar için saat 10:00 - 12:00 arasında, ana sınıflarında ise sabahçı grup için 09:00 - 11:00 saatleri arasında, öğlenci grup için ise 12:30 - 14:30 saatleri arasında yapılacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER