Ankara’daki narkotik operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde ekiplerin düzenlemiş olduğu operasyonda 5 kişinin gözaltına alındığı ve çok sayıda yasaklı maddenin ele geçirildiği öğrenildi.

Ankara’daki narkotik operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

Olay Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri düzenledikleri operasyonda uyuşturucu madde ticari yaptığını tespit ettiği 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Düzenlenen operasyonda yasaklı madde, fişek, ruhsatsız tabanca ve 175 bin TL’den fazla para ele geçirildi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara’da uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Çankaya’da icra ettikleri operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığını belirlediği 5 şüpheliyi gözaltına aldı. İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli düzenlenen operasyonda yapılan aramalarda ise 1 kilo 504 gram kokain, 1 ruhsatsız tabanca, 17 fişek ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 175 bin 400 lira ele geçirildi.

YASAKLI MADDE, RUHSATSIZ SİLAH VE FİŞEKLER ELE GEÇİRİLDİ

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği aktarıldı. Ekipler düzenledikleri operasyonlarda 1 kilodan fazla yasaklı madde, ruhsatsız silah ve çok sayıda fişek ele geçirdi. Uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 175 bin TL’den fazla paraya da el konuldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER