Ankara'daki Mogan Gölü’nde sazlık yangını

Ülkemizde çeşitli nedenlerle yangın haberleri basına yansımaya devam ediyor. Son olarak Ankara'da bulunan Mogan Gölü'nde yangın çıktığı ifade edilirken yangına ilişkin detaylar da merak edildi.

Ankara'daki Mogan Gölü’nde sazlık yangını

Ülkemizde çeşitli nedenlerle meydana gelen asayiş haberleri basına konu olmaya devam ediyor. Basına yansıyan bu haberlere ilişkin detaylar merak konusu olmaya devam ederken kamuoyu da bilgilendiriliyor. Son dönemde pek çok yangın haberleri gündeme gelirken Başkent Ankara'dan da korkutan haber geldi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinden gelen yangın haberi sonrası Ankaralıların da gündemi değişti. Ankara'da yaşanan yangın olayına ilişkin detaylar da kamuoyunun bilgisine sunuldu.

ANKARA'DAKİ MOGAN GÖLÜ’NDE SAZLIK YANGINI MEYDANA GELDİ

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Gölü çevresinde bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Alınan bilgiye göre 11 Ağustos Pazar günü akşam saatlerinde Gölbaşı Mogan Gölü yakınındaki sazlık alanda yangın çıktığı bildirildi.

Ankara'daki Mogan Gölü’nde sazlık yangını

Mogan Gölü'nün güneydoğusundaki sazlıkların yoğun olduğu bölgede yangının başladığı ifade edildi. Söz konusu alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak geniş bir alanı etkisi altına aldı. Çevredekilerin yangın ihbarında bulunması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken yangının da evlilik teklifi yapan bir kişi tarafından yakılan maytaplar nedeniyle çıktığı kaydedildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER