Ankara'daki lavanta bahçeleri nerede, hangi ilçelerde bulunuyor?

Başkent Ankara'da özellikle hafta sonu yapacak bir etkinlik arayanlar son dönemin popüler fotoğraf mekanlarından olan lavanta bahçelerinin adreslerini araştırıyor. Haber Ankara okurları için başkentteki lavanta bahçelerinin adreslerini derledik.

Ankara'daki lavanta bahçeleri nerede, hangi ilçelerde bulunuyor?

Ankara'daki lavanta bahçeleri nerede, hangi ilçelerde bulunuyor? - Sıcak yaz günlerinde dışarı çıkmak kadar çıkmamak da sorun yaratabiliyor. Hem hafta sonunu hem de tatilini değerlendirmek üzere yakın çevresi ile gezi planı yapanlar hem de Ankara'da yeni yerler keşfetmek isteyenler araştırmalarına devam ediyor. Ankara'da yaşayan pek çok vatandaş şehrin sosyal imkanlarının kısıtlı olduğunu ileri sürerken son dönemin popüler gezi rotaları arasında yer alan lavanta bahçeleri de Ankara'daki yerini aldı.

Ankara'nın çeşitli ilçelerinde ekimi yapılan lavantalar lavanta bahçesine dönüştürülürken fotoğraf çekmek, lavanta kokuları arasında nefes almak, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler de ''Ankara'daki lavanta bahçeleri nerede?'' sorunun yanıtını arıyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyorTIKLA TAKİP ET

ANKARA'DAKİ LAVANTA BAHÇELERİ HANGİ İLÇELERDE VAR?

Ankaralılar son dönemin en popüler mekanlarından olan lavanta bahçeleri ile büyülenirken bu bahçelerin hangi adreslerde olduğunu da merak ediyor. Henüz Ankara'daki lavanta bahçelerini keşfetmeyenler için Haber Ankara olarak bu adresleri derledik. Başkent Ankara'daki lavanta bahçeleri şimdilik Keçiören, Nallıhan ve Mamak ilçelerinde konumlanıyor.

ANKARA KEÇİÖREN LAVANTA BAHÇESİ

Eşsiz manzarası ile lavanta bahçeleri vatandaşların ilgisini çekmeye devam eden 'Aromatik Bitkiler Bahçesi Çekim Platosu' Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunuyor. Ovacık Mahallesi'nde yer alan Keçiören Lavanta ve Gül Bahçesi'nde girişler ise ücretsiz olarak sağlanıyor.

ANKARA NALLIHAN LAVANTA BAHÇESİ NEREDE?

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde bulunan lavanta bahçeleri Belenören ve Çalıcaalan Mahalleri'nde yer alıyor. Girişlerin ücretsiz olduğu lavanta bahçesi görsel şölen sunuyor.

ANKARA MAMAK LAVANTA BAHÇELERİ NEREDE?

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan lavanta bahçeleri Gökçeyurt Mahallesi'nde yer alıyor. Girişlerin ücretsiz olduğu lavanta bahçesi fotoğraf çekmeyi ve çekilmeyi sevenlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor

Daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER