Ankara’daki köpek saldırısına ilişkin Mansur Yavaş'tan açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından Keçiören'de sahipsiz köpeklerin saldırısına ilişkin açıklamalar yapıldı.

Ankara’daki köpek saldırısına ilişkin Mansur Yavaş'tan açıklama!

Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Keçiören ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucunda ağır yaralanan 4. sınıf öğrencisi T.Y. hakkında bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan açıklama geldi. Yaralanan çocuğun an Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi’nde tedavisi sürdüğü bilgisine ulaşılırken Yavaş, “Bütün Türkiye ve büyük kentler aynı durumda. Gelin hep beraber toparlayalım bu işi. Sanıyorum bu durumla ilgili meclisten de bir kanun çıkacak. Çünkü popülasyon çok arttı” şeklinde ifadelere yer verdi.

MANSUR YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ!

Yaşanan üzücü olay hakkında basın mensupları tarafından yöneltilen soruyu yanıtlayan Yavaş, “Hayvanseverlerin fikirlerine saygılıyım ama popülasyon çok arttı. Bu popülasyonda sadece kısırlaştırma ile bunun önüne geçmenin imkanı yok. Mutlaka sokaktaki hayvanları barınaklara alıp orada misafir edeceğiz.

Hayvanseverler elini taşın altına koysunlar biz de destek oluruz, sahiplensinler. Bütün Türkiye ve büyük kentler aynı durumda. Gelin hep beraber toparlayalım bu işi. Sanıyorum bununla ilgili meclisten de bir kanun çıkacak. Çünkü popülasyon çok arttı. Ne kadar kısırlaştırırsan kısırlaştırın şu aşamada önü alınmayacak gibi duruyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

SONRAKİ HABER